Adres en contact
Orpheusstraat 21
6846 XC Arnhem
Contact opnemen Direct aanmelden

Orpheusstraat 21*
Orpheusstraat

Het is zes uur en dat betekent dat je samen met je huisgenoten en de begeleiding gaat koken. Paprika, uien, pasta… Jullie hebben vanmiddag al alles in huis gehaald voor heerlijke spaghetti. De keuken ruikt al lekker. Ondertussen ben je aan het geinen met je medebewoners, want samen koken is natuurlijk gewoon hartstikke gezellig. Jullie lachen omdat een huisgenoot per ongeluk rode saus tegen de muur heeft gegooid. Ach, dat ruimen jullie straks wel weer op. Eet smakelijk!

In het kort

Op de Orpheusstraat vind je negen trainingsappartementen voor mensen met een lichte verstandelijke beperking. Je leert hier zo zelfstandig mogelijk te worden. Zo wordt er samen gekookt en is iedereen verantwoordelijk voor het huishouden. Ook het vinden en behouden van werk is belangrijk. De begeleiding ziet graag dat iedereen zo actief mogelijk is.

De appartementen

De appartementen liggen op de eerste en tweede etage; op de benedenverdieping bevindt zich een groepswoning van ’s Heeren Loo. In totaal zijn er negen appartementen, die van alle gemakken voorzien zijn. Zo is er een keuken, een slaapkamer en een wc. Twee keer per week wordt er samen gegeten en gekookt.

De omgeving

Rustige nieuwbouwwijk

De woning ligt in het Singelkwartier op loopafstand van het station Arnhem-Zuid en winkelcentrum Schuytgraaf. Het Singelkwartier is de jongste wijk van Arnhem. Je vindt er voornamelijk gezinnen.

Relaxen in het park

Voor een dagje uit ga je bijvoorbeeld naar het centrum van Arnhem of Nijmegen. Natuurliefhebbers kunnen een dagje doorbrengen in het schitterende Sonsbeekpark, waar je naast de waterval heerlijk tot rust kunt komen.

Wie wonen hier begeleid zelfstandig?

Kom je op de Orpheusstraat wonen, dan zijn je huisgenoten (jong)volwassenen met een lichte verstandelijke beperking. Zij willen uiteindelijk graag zelfstandig wonen en werken. Om dit te bereiken is er een dagelijks spreekuur met de begeleiding. Twee dagen in de week koken en eten we samen. Gezellig!

Adres

Orpheusstraat 19-27
6846 XC
Arnhem

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op