Groot Emaus (Ermelo en Soest)
Orthopedagogisch behandelcentrum

Het leven kan onoverzichtelijk zijn voor jongeren met een lichte verstandelijke beperking. Daarnaast kunnen gedragsproblemen het leven extra moeilijk maken.

Orthopedagogisch behandelcentrum Groot Emaus (met locaties in Ermelo en Soest) is er voor LVB-jongeren tussen de 6 en 23 jaar die zijn vastgelopen. 

Behandeling

Bij Groot Emaus geven we de behandeling, begeleiding en zorg die jouw kind of cliënt nodig heeft.

Lees verder

Onderwijs

Jongeren met een lichte verstandelijke beperking en leer- en gedragsproblemen gaan naar het Voortgezet Speciaal Onderwijs (VSO).

Lees verder

Vrije Tijd

Vrije Tijd is niet zomaar ‘vrije tijd’ binnen Groot Emaus. Bij Vrije Tijd werk je, naast dat je er lekker kunt ontspannen, ook aan jouw doelen.

Lees verder

Over Groot Emaus

Groot Emaus biedt behandeling in het vrijwillig en in het gesloten kader (JeugdzorgPlus). Daarnaast biedt Groot Emaus crisisopvang. Jongeren verblijven hier zo kort als mogelijk en zo lang als nodig.

JeugdzorgPlus Groot Emaus

Stel, je hebt een lichte verstandelijke beperking en je hebt jezelf of anderen in gevaar gebracht. Bijvoorbeeld door gedragsproblemen, psychiatrische problemen of problemen in je omgeving. Als je tussen de 12 en 23 jaar bent dan kán het zijn dat de rechter bepaalt dat je naar de JeugdzorgPlus van Groot Emaus moet. 

JeugdzorgPlus is gespecialiseerde zorg in een veilige omgeving.

Lees meer over JeugzorgPlus

Nieuws Groot Emaus

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over orthopedagogisch behandelcentrum Groot Emaus. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Routebeschrijving naar Groot Emaus

Neem contact op
Terug naar boven