Adres en contact
Kloenenkamp 10-12-14
3853 HN Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Orthopedagogisch kind- en jeugdcentrum (Trekvogels)
Kloenenkamp 10-12-14

Hulp thuis (ambulant) Behandelen Werk of dagbesteding

In het kort

Bij het orthopedagogisch kind- en jeugdcentrum ‘de Trekvogels’ is ieder kind welkom. Bij de Trekvogels gaat het om ontwikkeling. Het is mogelijk om dagbesteding te krijgen en er wordt behandeld in verschillende groepen. De zorg en het onderwijs zijn gericht op leren spelen, communiceren, beter bewegen en zelfstandigheid. Elk kind krijgt een individueel behandelplan. Naast het ondersteunen van het kind, ondersteunen en adviseren we het hele gezin.

Omgeving

Het woonzorgpark in Ermelo is helemaal ingericht voor mensen met een verstandelijke beperking. Verschillende voorzieningen zoals dagbesteding, de tandarts, huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij. Op het park kun je naar de Klinkboerderij, tuincentrum de Bloemenhof, of naar het restaurant of de kiosk van De Oude School. Wandelaars en fietsers hebben voorrang, dus maak buiten een rondje en geniet van de mooie omgeving. Ook kun je spelen op een veldje, in één van de speeltuinen of lekker bewegen met de toestellen langs het Fit & Fun pad.

Het park ligt aan de rand van Ermelo en dichtbij Harderwijk, aan de rand van de Veluwse bossen. Ermelo heeft veel voorzieningen en is een leuk dorp om te bezoeken. Vanaf het park ben je ook binnen 10 minuten rijden bij strand Horst aan het Veluwemeer. Een bushalte ligt op loopafstand. Daar kun je richting het centrum van Ermelo en het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

Het orthopedagogisch kind- en jeugdcentrum is voor kinderen en jongeren tot en met 23 jaar met een matige tot (zeer) ernstige verstandelijke beperking.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op