Orthopedagogisch kind- en jeugdcentrum (Trekvogels)
Kloenenkamp 10-12-14

Hulp thuis Behandelen Werk of dagbesteding

In het kort

Bij het orthopedagogisch kind- en jeugdcentrum ‘de Trekvogels’ is ieder kind welkom. Bij de Trekvogels gaat het om ontwikkeling. Het is mogelijk om dagbesteding te krijgen en er wordt behandeld in verschillende groepen. De zorg en het onderwijs zijn gericht op leren spelen, communiceren, beter bewegen en zelfstandigheid. Elk kind krijgt een individueel behandelplan. Naast het ondersteunen van het kind, ondersteunen en adviseren we het hele gezin.

Adres en contact
Kloenenkamp 10-12-14
3853 HN Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Omgeving

Het centrum is gelegen in het woonzorgpark in Ermelo. Er wordt binnen het park veel begeleiding geboden. Er zijn verschillende voorzieningen zoals cafetaria’s en winkels. Ook is er onder andere een zwembad, een medische dienst, een kerk, een gymzaal en een kinderboerderij. Het woonzorgpark heeft een groene, rustige uitstraling en is vooral gericht op voetgangers en fietsers.

Het park ligt in Ermelo, dichtbij Harderwijk. Ermelo kent veel voorzieningen en is een leuke stad om te bezoeken. Daarnaast ligt Ermelo aan de rand van de Veluwse bossen en ben je vanaf het park binnen 10 minuten rijden bij strand Horst.

Het openbaar vervoer is uitstekend. Vanaf het park kun je lopend naar een busstation die je naar het centrum van Ermelo brengt. In het centrum van Ermelo bevindt zich het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

Het orthopedagogisch kind- en jeugdcentrum is voor kinderen en jongeren tot en met 23 jaar met een matige tot (zeer) ernstige verstandelijke beperking.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op