Adres en contact
Pa Hoeklaan 11
6651 TE Druten
Contact opnemen Direct aanmelden

Pa Hoeklaan 11
Pa Hoeklaan

In de ochtend nemen we rustig de tijd om op te staan. Je krijgt begeleiding bij het douchen en aankleden. Als iedereen klaar is, gaan we samen ontbijten. Na het ontbijt vertrek je naar je werk bij de dagbesteding. Zit het werk erop, dan heb je even lekker de tijd voor jezelf. Je kunt gaan rusten of je eigen hobby oppakken. Met het avondeten komt iedereen weer samen en eet je gezellig met elkaar.

In het kort

De Pa hoeklaan 11-13 bestaat uit 2 woningen met in elke woning plaats voor 8 senioren met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking. De meeste bewoners hebben daarnaast gedragsproblematiek. Deze 24-uurs begeleiding zorgt voor duidelijkheid en structuur. Daarnaast ondersteunt de begeleiding je ook bij de gevolgen van het ouder worden en dementie.

Gebouw

De woning aan de Pa Hoeklaan 11-13 bestaat uit 2 aparte woningen. Elke woning heeft 8 slaapkamers, waarvan 6 een eigen badkamer hebben. De andere 2 slaapkamers delen een badkamer. Deze badkamer is extra groot. De bewoners delen de woonkamer en keuken. Ook is er een gezamenlijke tuin.

Omgeving

De woningen aan de Pa Hoeklaan liggen midden in de woonwijk, op locatie Boldershof in Druten. Hier wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. In de buurt zijn werk- en dagbestedingslocaties. Ook is in Druten veel te beleven. Je vindt er onder andere een park, tandarts, dokter, supermarkt en kerk. Ook zijn er clubjes waar je kunt koken, wandelen en cursussen kunt volgen. Verder vind je in de wijk een kinderboerderij, gymzaal en zwembad. In de evenementenhal worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Voor een hapje eten of lekker winkelen, kun je terecht bij restaurants en winkels. Daarnaast ligt de woonwijk aan rivier de Waal. Een prachtige moerasachtige omgeving, waar je heerlijk kunt wandelen.

Begeleiding

De 24-uurs begeleiding zorgt voor structuur en een zinvolle dagindeling. De begeleiding werkt cliëntvolgend en is gericht op het behouden van een zo groot mogelijke zelfredzaamheid. En wordt deze zelfredzaamheid minder, dan stemt de begeleiding daar op af. Waar mogelijk ondersteunen wij de bewoners om hun wensen/behoeften te verwezenlijken. De zorg voor de bewoners richt zich vooral op het ouder worden, op beginnende dementie en op autismeverwante stoornissen.

Bereikbaarheid

Het centrum van Druten ligt op 10 minuten loopafstand. Daar zijn bushaltes met bussen naar onder andere naar Nijmegen Centraal en het busstation van Druten. Op en rond de wijk zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Voor wie

De woning is geschikt voor senioren met een matige verstandelijke beperking. Een aantal bewoners heeft het syndroom van Down met bijbehorende problematiek dementie. Ook heeft een aantal bewoners autisme.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op