Adres en contact
Pa Hoeklaan 15
6651 TE Druten
Contact opnemen Direct aanmelden

Pa Hoeklaan 15
Pa Hoeklaan

Weer een nieuwe dag. Je staat op en gaat je wassen in je eigen badkamer. In de keuken ontmoet je de andere bewoners. Samen geniet je van het ontbijt en iedereen heeft daarbij een eigen taak. De ene bewoner dekt de tafel, de ander ruimt de vaatwasser in en weer een ander zorgt voor het opruimen van het vuilnis. Bij het avondeten doen jullie hetzelfde. Maar nu ga je eerst naar de dagbesteding. En voor vanavond staat er nog een leuke activiteit op het programma. Dan ga je lekker voetballen.

In het kort

De woningen zijn geschikt voor jongvolwassenen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Er is 24 uur per dag begeleiding. In elke woning is plaats voor 8 bewoners. De begeleiding zorgt voor structuur en betrekken de bewoners bij het normale leven. Hierbij kijken we naar wat jij zelf kunt. Met elkaar pakken de bewoners de huishoudelijke taken op. Sommigen doen dit zelf, anderen samen met de begeleider. Ook is er in het weekend vaak een activiteit, zoals een disco of spelletjesmiddag.

Gebouw

De 2 woningen zijn verbonden met een tussendeur. In iedere woning wonen 8 bewoners. Ze hebben allemaal een eigen slaapkamer met douche en toilet. Ze delen de woonkamer en keuken met elkaar. Ook delen ze de ruime tuin. Hierin staat een schommel en er is genoeg plek om te fietsen, skelteren en voetballen.

Omgeving

De woningen aan de Pa Hoeklaan liggen midden in de woonwijk, op locatie Boldershof in Druten. Hier wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. In de buurt zijn werk- en dagbestedingslocaties. In Druten is veel te beleven. Je vindt er onder andere een park, tandarts, dokter, supermarkt en kerk. Ook zijn er clubjes waar je kunt koken, wandelen en cursussen kunt volgen. Verder vind je in de wijk een kinderboerderij, gymzaal en zwembad. In de evenementenhal worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Voor een hapje eten of lekker winkelen, kun je terecht bij de restaurants en winkels. Daarnaast ligt de woonwijk aan rivier de Waal met prachtige moerasachtige natuur, waar je heerlijk kunt wandelen.

Begeleiding

De begeleiding zorgt voor structuur en een voorspelbaar dagprogramma. Daarbij werken we volgens de Triple C methode en zijn we cliëntvolgend. We betrekken de bewoners zoveel mogelijk bij het normale leven door het verdelen van de huishoudelijke taken.

Bereikbaarheid

Het centrum van Druten lgt op 10 minuten looopafstad. Hier zijn bushaltes met bussen naar onder andere naar Nijmegen Centraal en het busstation van Druten. Op en rond de wijk zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Voor wie

De woningen zijn geschikt voor jongvolwassenen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Ook hebben ze bijkomende psychische stoornissen of gedragsproblemen. Zij ontvangen 24 uur per dag begeleiding.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op