Begeleid wonen in Druten
Pa Hoeklaan 26

Wonen

Als je ’s morgens wakker wordt, starten we met een gezamenlijk ontbijt. Humor speelt in deze groep een grote rol en je vindt de huiselijke en ontspannen sfeer dan ook fijn. Na het ontbijt maak je je klaar om te vertrekken naar de dagbesteding. We kijken daarbij zoveel mogelijk naar waar jij behoefte aan hebt. Wanneer je terugkomt van je werk, zorgen we met elkaar voor het avondeten. Daarna heb je lekker tijd voor jezelf. Misschien komt er wel iemand op bezoek of ga je iets leuks doen met een van de vrijwilligers die verbonden zijn aan de woning.

In het kort

De woning is geschikt voor 7 volwassenen met een matige tot (zeer) ernstige verstandelijke beperking. De meeste bewoners hebben daarnaast een lichamelijke beperking en gebruiken een rolstoel. Er is 24 uur per dag begeleiding.

Adres en contact
Pa Hoeklaan 26
6651 TG Druten
Contact opnemen Direct aanmelden

Gebouw

De woning is gevestigd in een groot pand. Via de eigen tuin is de woning bereikbaar. Er is een gezamenlijke woonkamer met open keuken en iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. In de ruime badkamer zijn een ligbad en toilet. Ook zijn er 2 aparte toiletruimtes, waarvan één met douche. In de toekomst verhuizen we naar een nieuwbouwwoning in dezelfde wijk. In deze nieuwe woning krijgen de bewoners een eigen studio.

Omgeving

De woningen aan de Pa Hoeklaan liggen midden in de woonwijk, op locatie Boldershof in Druten. Hier wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. In de buurt zijn werk- en dagbestedingslocaties. Ook is in Druten veel te beleven. Je vindt er onder andere een park, tandarts, dokter, supermarkt en kerk. Ook zijn er clubjes waar je kunt koken, wandelen en cursussen kunt volgen. Verder vind je in de wijk een kinderboerderij, gymzaal en zwembad. In de evenementenhal worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Voor een hapje eten of lekker winkelen, kun je terecht bij de restaurants en winkels. Daarnaast ligt de woonwijk aan rivier de Waal. Een prachtige moerasachtige omgeving, waar je heerlijk kunt wandelen.

Begeleiding

De bewoners worden begeleid bij het ouder worden. Ook geeft de begeleiding zo nodig palliatieve zorg. Zorg en aandacht staan centraal. Ons doel is zorgen voor een veilige en vertrouwde leefomgeving.

Bereikbaarheid

Het centrum van Druten ligt op 10 minuten loopafstand. Daar zijn bushaltes met bussen naar onder andere naar Nijmegen Centraal en het busstation van Druten. Op en rond de wijk zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Voor wie

Deze woning is geschikt voor volwassenen met een matige tot (zeer) ernstige verstandelijke beperking, gecombineerd met een lichamelijke beperking. De woning is ook goed toegankelijk voor mensen in een rolstoel.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op