Adres en contact
Pa Hoeklaan 4-6
6651 TG Druten
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Druten
Pa Hoeklaan

Wonen

’s Morgens sta je op samen met je huisgenoten om met elkaar te ontbijten. Na het ontbijt gaat iedereen naar zijn of haar werk bij de dagbesteding. Eenmaal weer thuis, doe je lekker je eigen ding. Het avondeten regelen jullie gezellig met elkaar. Iedereen doet zijn eigen taak. Na het eten heb je tijd voor je hobby. Of misschien wil je even rusten Ook kun je ervoor kiezen om ’s avonds met elkaar wat te gaan doen. We bekijken wat jij zelf kunt en maken voor jou je eigen dagprogramma.

In het kort

De woning is geschikt voor jongvolwassenen met een matige verstandelijke beperking. Er is 24 uur per dag begeleiding. In beide woningen wonen 5 bewoners. De begeleiding richt zich vooral op goede zorg en aandacht. Hierbij kijken we naar wat jij zelf kunt.

Gebouw

De woning aan de Pa Hoeklaan 4-6 heeft 2 voordeuren. Elke voordeur komt uit op een gang die toegang geven aan 4 slaapkamers en 1 appartement. Iedere slaapkamer heeft een eigen badkamer. Je deelt de gezamenlijke woonkamer, keuken en tuin. Woon je in het appartement, dan heb je een eigen slaapkamer en woonkamer. Je kunt dan redelijk zelfstandig wonen. Wel kun je altijd terugvallen op de begeleiding van de groepswoning.

Begeleiding

De begeleiding is 24 uur per dag aanwezig. Iedere bewoner heeft een eigen dagprogramma, omdat de behoeftes sterk uit elkaar liggen. De begeleiding richt zich dus op jou als individu. Ook zorgen we voor structuur en een zinvolle dagindeling.

Bereikbaarheid

Het centrum van Druten ligt op 10 minuten loopafstand. Hier heb je bushaltes met bussen naar onder andere naar Nijmegen Centraal en het busstation van Druten. Op en rond de wijk zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Voor wie?

De woning is geschikt voor jong volwassenen met een matige verstandelijke beperking. Vaak zijn er ook bijkomende psychische stoornissen of gedragsproblemen. Er wonen 10 bewoners. Zij ontvangen 24 uur per dag begeleiding.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op