Begeleid wonen in Druten
Pa Hoeklaan 41

Wonen

In de ochtend nemen we rustig de tijd om op te staan. Je krijgt begeleiding bij het douchen en aankleden. Als iedereen klaar is, gaan we samen ontbijten. Na het ontbijt ga je naar de dagbesteding. Veel bewoners gaan naar boerderij en kwekerij Boldershoeve of naar de koffiesalon in het gebouw waar wij wonen. Na je werk heb je even de tijd voor jezelf. Je kunt gaan rusten of je eigen hobby oppakken. Het avondeten verzorgen we zoveel mogelijk met elkaar. Als je zelf kunt koken, help je mee de verse maaltijd te bereiden die we daarna samen opeten.

In het kort

Aan de Pa Hoeklaan 41 wonen 9 senioren met een ernstige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. Ook hebben ze bijkomende psychische stoornissen of gedragsproblemen. Alle bewoners zijn nog mobiel. Deze zeer gemengde groep krijgt ondersteuning bij wat ze niet zelf kunnen

Adres en contact
Pa Hoeklaan 41
6651 TE Druten
Contact opnemen Direct aanmelden

Gebouw

De woning bevindt zich in het oude paviljoen. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. Ze delen de 2 badkamers. Ook is er een gezamenlijke woonkamer en een grote tuin met schommel. In de zomer van 2021 verhuizen we naar een nieuwe woning aan de Pa Hoeklaan 39.

Omgeving

De woningen aan de Pa Hoeklaan liggen midden in de woonwijk, op locatie Boldershof in Druten. Hier wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. In de buurt zijn werk- en dagbestedingslocaties. Ook is in Druten veel te beleven. Je vindt er onder andere een park, tandarts, dokter, supermarkt en kerk. Ook zijn er clubjes waar je kunt koken, wandelen en cursussen kunt volgen. Verder vind je in de wijk een kinderboerderij, gymzaal en zwembad. In de evenementenhal worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Voor een hapje eten of lekker winkelen, kun je terecht bij restaurants en winkels. Daarnaast ligt de woonwijk aan rivier de Waal. Een prachtige moerasachtige omgeving, waar je heerlijk kunt wandelen.

Begeleiding

De begeleiding geeft jou goede zorg en aandacht. We proberen daarbij zoveel mogelijk jouw de vaardigheden in stand te houden. Daarbij gaan we er vanuit dat niets moet en alles mag. Als we iets gaan doen, nodigen we je uit. Of je mee doet, bepaal je zelf. Daarnaast begeleiden we je ook bij de gevolgen van het ouder worden.

Bereikbaarheid

Het centrum van Druten ligt op 10 minuten loopafstand. Hier heb je bushaltes met bussen naar onder andere naar Nijmegen Centraal en het busstation van Druten. Op en rond de wijk zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Voor wie

De woning is geschikt voor senioren met een ernstige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. Ook hebben ze bijkomende psychische stoornissen of gedragsproblemen.  Er is 24 uur per dag begeleiding.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op