Begeleid wonen in Druten
Pa Hoeklaan 47

Wonen

’s Morgens doen we het eerst rustig aan. Na het dagelijkse zorgmoment, ontbijten we met elkaar. Gezelligheid en humor is in deze groep belangrijk. Er heerst een huiselijke en ontspannen sfeer. In de middag mag je naar de dagbesteding. We kijken daarbij zoveel mogelijk naar waar jij behoefte aan hebt. Je bepaalt zelf wat jij een zinvolle dagindeling vindt. ‘s Avonds zorgen we met elkaar voor het avondeten. Daarna heb je lekker even tijd voor jezelf. Misschien komt er wel iemand op bezoek of ga je iets leuks doen met een van de vrijwilligers.

In het kort

De Pa Hoeklaan 47 is een woning voor 8 senioren met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking. De meeste bewoners hebben daarnaast een lichamelijke beperking en zitten in een rolstoel. Voor hen is 24-uurs begeleiding aanwezig. Goede zorg en aandacht staat bij de begeleiding voorop.

Adres en contact
Pa Hoeklaan 47
6651 TE Druten
Contact opnemen Direct aanmelden

Gebouw

De woning is gevestigd in een groot pand. Via de eigen tuin is de woning bereikbaar. Er is een gezamenlijke woonkamer met open keuken. Ook is er een badkamer met ligbad en douche. De toiletruimte is apart. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. Eind 2021 verhuizen we naar een nieuwbouwwoning in dezelfde wijk, met eigen studio’s voor de bewoners. Deze nieuwbouwwoning wordt een levensbestendige woning, met plafondliften, een hoog-laagbad en veel ruimte. Senioren in een rolstoel kunnen zich daar zelfstandig verplaatsen.

Omgeving

De woningen aan de Pa Hoeklaan liggen midden in de woonwijk, op locatie Boldershof in Druten. Hier wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. In de buurt zijn werk- en dagbestedinglocaties. Ook is in Druten veel te beleven. Je vindt er onder andere een park, tandarts, dokter, supermarkt en kerk. Ook zijn er clubjes waar je kunt koken, wandelen en cursussen kunt volgen. Verder vind je in de wijk een kinderboerderij, gymzaal en zwembad. In de evenementenhal worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Voor een hapje eten of lekker winkelen, kun je terecht bij de restaurants en winkels. Daarnaast ligt de woonwijk aan rivier de Waal. Een prachtige moerasachtige omgeving, waar je heerlijk kunt wandelen.

Begeleiding

Aan de Pa Hoeklaan richt de begeleiding zich vooral voor goede zorg en aandacht. Ook is er aandacht voor de gevolgen van het ouder worden. Palliatieve zorg is daarbij ook mogelijk. Ons doel is een veilige en vertrouwde leefomgeving, met persoonlijke begeleiding.

Bereikbaarheid

Het centrum van Druten ligt op 10 minuten loopafstand. Daar zijn bushaltes met bussen naar onder andere naar Nijmegen Centraal en het busstation van Druten. Op en rond de wijk zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Voor wie

Deze woning is geschikt voor volwassen met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking, gecombineerd met een lichamelijke beperking. De begeleiding is gericht op het ouder worden, omgaan met dementie en palliatieve zorg. Daarbij is er veel zorg en aandacht voor de cliënten. De woning is goed toegankelijk voor mensen in een rolstoel.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op