Adres en contact
Pa Hoeklaan 53
6651 TE Druten
Contact opnemen Direct aanmelden

Pa Hoeklaan 53a
Pa Hoeklaan

In deze woning woon en werk je. Dit doe je steeds met je eigen groep en je eigen begeleiders. Je werkt vooral buiten. Denk hierbij aan het kloven van hout en aan het ophalen van het wasgoed en de vuilnis. Je ontvangt intensieve begeleiding en ondersteuning. Binnen de groep vinden we het fijn dat er een rustige en veilige sfeer is.

In het kort

Aan de Pa Hoeklaan 51 is een VIC Workhome longstay (Very Intensive Care) gevestigd. Op nummer 53 bevindt zich een IC Workhome (Intensive Care). Een Workhome betekent dat de bewoners hier wonen en werken. Zij hebben een matige tot ernstige verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag. Daarom is 24 uur per dag intensieve begeleiding volgens de methode Triple C.

Gebouw

In beide woningen aan de Pa Hoeklaan 51-53 wonen 6 bewoners. Elke bewoner heeft een eigen kamer met badkamer. De woonkamer en de keuken zijn gemeenschappelijk. Ook is er een open tuin.

Omgeving

De woningen aan de Pa Hoeklaan staan midden in de woonwijk, op locatie Boldershof in Druten. Hier wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. Er zijn werk- en dagbestedinglocaties in de buurt. Ook is in Druten veel te beleven. Je vindt er onder andere een park, tandarts, dokter, supermarkt en kerk. Ook zijn er clubjes waar je kunt koken, wandelen en cursussen kunt volgen. Verder vind je in de wijk een kinderboerderij, gymzaal en zwembad. In de evenementenhal worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Voor een hapje eten of lekker winkelen, kun je terecht bij restaurants en winkels. Daarnaast ligt de woonwijk aan rivier de Waal. Een prachtig moerasachtig gebied, waar je heerlijk kunt wandelen.

Begeleiding

De (zeer) intensieve begeleiding richt zich op de krachten en kwaliteiten van iedere bewoner. De focus ligt op het aansluiten van de vraag van de bewoner vanuit een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie (Triple C).

Bereikbaarheid

Het centrum van Druten is in 10 minuten lopen te bereiken. Hier heb je bussen die je onder andere naar Nijmegen Centraal en het busstation van Druten brengen. Op en rond de wijk zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Voor wie

Aan de Pa Hoeklaan 51-53 wonen volwassenen met moeilijk verstaanbaar gedrag en een matige tot ernstige verstandelijke beperking. De meeste bewoners hebben daarnaast veelal andere psychiatrische beperkingen

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op