Adres en contact
Pa Hoeklaan 55
6651 TE Druten
Contact opnemen Direct aanmelden

Pa Hoeklaan 55
Pa Hoeklaan

In deze woning woon je samen met leeftijdsgenoten vanaf 18 jaar of juist met senioren vanaf 60 jaar. Je ontvangt intensieve zorg. Samen met jou zorgen we voor een rustige en veilige sfeer.

In het kort

Aan de Pa Hoeklaan 55-57 zit een IC home (Intensive Care) voor mensen met een matige tot (zeer) ernstige verstandelijke beperking. Vaak in combinatie met psychiatrische problematiek of moeilijk verstaanbaar gedrag. Op nummer 55 wonen volwassen vanaf 18 jaar, op nummer 57 ouderen vanaf 60 jaar. Je krijgt veel begeleiding en ondersteuning. Er is dan ook 24 uur per dag zorg beschikbaar. De intensieve zorg richt zich op jouw zorgvraag.

Gebouw

Pa Hoeklaan 55-57 bestaat uit 12 studio’s en een appartement. Woon je in een studio, dan heb je een eigen badkamer. Met de andere bewoners deel je de woonkamer, keuken en open tuin. Wanneer je in het appartement woont, dan heb je naast een eigen badkamer, een eigen keuken en woonkamer. Je kunt dan gebruik maken van de gezamenlijke ruimtes, maar dit hoeft niet.

Omgeving

De woningen aan de Pa Hoeklaan liggen midden in de woonwijk, op locatie Boldershof in Druten. Hier wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. In de buurt zijn werk- en dagbestedinglocaties. Ook is in Druten veel te beleven. Je vindt er onder andere een park, tandarts, dokter, supermarkt en kerk. Ook zijn er clubjes waar je kunt koken, wandelen en cursussen kunt volgen. Verder vind je in de wijk een kinderboerderij, gymzaal en zwembad. In de evenementenhal worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Voor een hapje eten of lekker winkelen, kun je terecht bij restaurants en winkels. Daarnaast ligt de woonwijk aan rivier de Waal. Een prachtige moerasachtige omgeving, waar je heerlijk kunt wandelen.

Begeleiding

De Pa Hoeklaan 55-57 is een IC home (Intensive Care) voor mensen met een matige tot (zeer) ernstige verstandelijke beperking. Er is 24 uur per dag begeleiding. Zij richt zich op jouw hulpvraag. Ook zorgen we voor structuur en een zinvolle dagindeling. Een aantal bewoners heeft dagbesteding buiten de woning en een aantal krijgt dagbesteding en aan huis.

Bereikbaarheid

Het centrum van Druten ligt op 10 minuten loopafstand. Daar zijn bushaltes met bussen naar onder andere naar Nijmegen Centraal en het busstation van Druten. Op en rond de wijk zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Voor wie

Pa Hoeklaan 55 is voor volwassenen vanaf 18 jaar, met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Vaak zijn er ook bijkomende psychische stoornissen of gedragsproblemen. Op nummer 57 wonen ouderen vanaf 60 jaar, met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Veel bewoners hebben psychiatrische problematiek of vertonen moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). De bewoner in het appartement woont zelfstandiger en heeft minder intensieve hulpvragen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op