Adres en contact
Pa Hoeklaan 61
6651 TE Druten
Contact opnemen Direct aanmelden

Pa Hoeklaan 61
Pa Hoeklaan

Je ontvangt in deze woning zeer intensieve begeleiding en ondersteuning. De begeleiding zorgt voor een rustige en veilige sfeer. Overdag ga je aan de slag op de dagbesteding. Woon je in een VIC, dan begeleiden bekende begeleiders jou daarbij. In de woning zoekt de groep elkaar vaak op in de gezamenlijke woonkamer met keuken. Fijn dat alle bewoners hier veel gebruik van maken en je zo in contact komt met elkaar.

In het kort

Aan de Pa Hoeklaan 59-61 zit een VIC (Very Intensive Care) Workhome shortstay en een IC (Intensive Care) voor mensen met een lichte verstandelijk beperkten en moeilijk verstaanbaar gedrag. De bewoners ontvangen zeer intensieve begeleiding, die zich richt op het herstel en het ervaren van het gewone leven. De focus ligt daarbij op de krachten en kwaliteiten van elke bewoner.

Gebouw

Pa Hoeklaan 59-61 bestaat uit 13 studio’s met elk een eigen badkamer. Je deelt de gemeenschappelijke woonkamer, keuken en open tuin.

Omgeving

De woningen aan de Pa Hoeklaan liggen midden in de woonwijk, op locatie Boldershof in Druten. Hier wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. In de buurt zijn werk- en dagbestedinglocaties. Ook is in Druten veel te beleven. Je vindt er onder andere een park, tandarts, dokter, supermarkt en kerk. Ook zijn er clubjes waar je kunt koken, wandelen en cursussen kunt volgen. Verder vind je in de wijk een kinderboerderij, gymzaal en zwembad. In de evenementenhal worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Voor een hapje eten of lekker winkelen, kun je terecht bij restaurants en winkels. Daarnaast ligt de woonwijk aan rivier de Waal. Een prachtige moerasachtige omgeving, waar je heerlijk kunt wandelen.

Begeleiding

Binnen de VIC wonen mensen die in een andere situatie zijn vastgelopen. Samen werken we aan herstel en aan een toekomstperspectief. De begeleiding richt zich op het vergroten van de zelfstandigheid en zelfredzaamheid, aangepast aan de mogelijkheden van de bewoner.

Bereikbaarheid

Het centrum van Druten ligt op 10 minuten loopafstand. Daar zijn bushaltes met bussen naar onder andere naar Nijmegen Centraal en het busstation van Druten. Op en rond de wijk zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Voor wie

De VIC Workhome shortstay, is voor volwassenen vanaf 18 jaar met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Ze volgen een traject waarna ze kunnen doorstromen naar een woonvorm met minder intensieve begeleiding. De IC voor mensen met een lichte verstandelijke beperking is voor volwassenen vanaf 18 jaar. De meeste bewoners hebben bijkomende psychische stoornissen en/of gedragsproblemen. De mate van zelfstandigheid verschilt per bewoner.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op