Adres en contact
Pa Hoeklaan 7
6651 TE Druten
Contact opnemen Direct aanmelden

Pa Hoeklaan 7c
Pa Hoeklaan

Je begeleider maakt je wakker. Het is tijd om uit bed te gaan. In de gezamenlijke woonkamer ontbijt je gezellig samen met de rest van de kinderen. Daarna ga je naar school of krijg je les op de groep. Werk je al, dan ga je met je groep en begeleiders aan het werk op het terrein. Jij zorgt ervoor dat het terrein schoon blijft en wast de ramen bij andere groepen. In jouw woning heerst een rustige en veilige sfeer, dat vind je fijn. Samen met je leeftijdgenoten heb je alle tijd om te ontdekken en beleven.

In het kort

Pa Hoeklaan 7a en 7c is een groepswoning voor kinderen met een verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag. De begeleiding focust op jouw sterke kanten. Wat kun jij goed zelf en wat zijn je talenten? Daarbij kijken we steeds naar wat nog meer voor jou mogelijk is.

Gebouw

De groepswoning is gelijkvloers. Elk gedeelte heeft een grote gemeenschappelijke woonkamer met keuken. Ook is er een eigen tuin met een pleintje en passend buitenspeelmateriaal. Deurmeldcontacten en een uitluister-unit maken, dat we altijd een virtueel oogje in het zeil kunnen houden. Je hebt een eigen slaapkamer en je deelt de badkamer. In de woning van 7a zijn 3 gezamenlijke badkamers en in 7c zijn 4 badkamers.

Omgeving

De woningen aan de Pa Hoeklaan liggen midden in de woonwijk, op locatie Boldershof in Druten. Hier wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. Er zijn werk- en dagbestedinglocaties in de buurt. Ook is in Druten veel te beleven. Je vindt er onder andere een park, tandarts, dokter, supermarkt en kerk. Ook zijn er clubjes waar je kunt koken, wandelen en cursussen kunt volgen. Verder vind je in de wijk een kinderboerderij, gymzaal en zwembad. In de evenementenhal worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Voor een hapje eten of lekker winkelen, kun je terecht bij de restaurants en winkels. Daarnaast ligt de woonwijk aan rivier de Waal. Een prachtige moerasachtige omgeving, waar je heerlijk kunt wandelen.

Begeleiding

in de woning is 24-uurs begeleiding. We begeleiden de bewoners volgens de methode Triple C.

Bereikbaarheid

Het centrum van Druten is in 10 minuten lopen te bereiken. Vanuit hier rijden bussen naar Nijmegen Centraal en het busstation van Druten. Op en rond de wijk zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Voor wie

De kinderen en/of jongvolwassenen hebben een lichte tot zeer ernstige verstandelijke beperking

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op