Adres en contact
Pa Hoeklaan 8-10
6651 TG Druten
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in een groepswoning in Druten
Pa Hoeklaan 8-10

Wonen

Je begeleider maakt je wakker en vertelt dat je nog tijd hebt om je te douchen voor jullie gaan ontbijten. Na het ontbijt ga je naar je dagbestedingsplek, net als je huisgenoten. Als je weer terug bent en gezellig met de andere bewoners hebt gegeten, overleg je met je begeleiders wat je vandaag gaat doen. Een wandeling door de wijk of langs de Waal, een bezoekje aan het centrum of lekker een avondje thuisblijven. Het kan allemaal.

In het kort

Aan de Pa Hoeklaan 8-10 wonen ouder wordende cliënten tussen de 40 en 80 jaar met een verstandelijke beperking. Zij kunnen zichzelf verzorgen of krijgen hier begeleiding bij. Alle bewoners gaan overdag naar een passende dagbestedingsplek. De woning is dan gesloten. 

Gebouw

De woning is geschakeld en gelijkvloers. Iedere bewoner heeft een ruime zit-/slaapkamer met doucheruimte. De grote leefkeuken delen de bewoners met elkaar, net als de aangrenzende woonkamer en beschutte tuin. Op de groep wonen 8 cliënten. Daarnaast zijn er nog 2 losse appartementen met een eigen ingang waarin ouder wordende cliënten zelfstandig kunnen blijven wonen. Als dit nodig is kunnen zij gebruik maken van de 24-uurszorg van de groep.

Omgeving

Pa Hoeklaan ligt midden in de woonwijk, op locatie Boldershof in Druten. Hier wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. Er zijn werk- en dagbestedingslocaties in de buurt. Ook is in Druten veel te beleven. Je vindt er onder andere een park, tandarts, dokter, supermarkt en kerk. Ook zijn er clubjes waar je kunt koken, wandelen en cursussen kunt volgen. Verder vind je in de wijk een kinderboerderij, gymzaal en zwembad. In de evenementenhal worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Voor een hapje eten of lekker winkelen, kun je terecht bij restaurants en winkels. Daarnaast ligt de woonwijk aan rivier de Waal. Een prachtige moerasachtige omgeving, waar je heerlijk kunt wandelen.

Begeleiding

De bewoners hebben 24-uursbegeleiding. Overdag is op de groep altijd een begeleider in de buurt en 's nachts luistert de nachtdienst mee als dit nodig is. We ondersteunen de bewoners onder andere bij hun verzorging en hun daginvulling. Daarbij kijken we vooral naar wat mogelijk is.

Bereikbaarheid

Het centrum van Druten is in 10 minuten lopen te bereiken. Hier vertrekken bussen naar onder andere naar Nijmegen Centraal en het busstation van Druten. Op en rond de wijk zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Voor wie

Pa Hoeklaan 8-10 is een geschakelde woning waar volwassenen met een verstandelijke beperking en zeer moeilijk verstaanbaar gedrag wonen. Belangrijk is dat de bewoners mobiel zijn en naar de dagbesteding gaan.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op