Adres en contact
Paardenkamp 1
3853 HB Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Woongroep voor kinderen op woonzorgpark Ermelo
Paardenkamp 1

Het is gezellig op Paardenkamp 1. De kinderen zijn vanmiddag naar school geweest en komen op hun manier hiervan bij. Twee kinderen spelen op de grond met de blokken en zingen kinderliedjes met begeleiders. De andere kinderen zitten op de bank om tot rust te komen. We gaan straks met elkaar aan tafel om te eten.

In het kort

Op Paardenkamp 1 wordt er intensieve zorg geboden aan kinderen met laag niveau, moeilijk verstaanbaar gedrag en bijkomende problematieke, zoals autisme en hechtingsproblematiek. Begeleiders zijn er 24/7 voor deze kinderen om ze ondersteuning te bieden in het dagelijks leven. Ouders/verwanten en begeleiders zetten zich gezamenlijk in voor de ontwikkeling van deze kinderen en het ervaren van een zo normaal mogelijk leven.

De woning

Paardenkamp 1 is een gelijkvloerse woning met één lange gang waar links en rechts de slaapkamers aan grenzen. Alle kinderen hebben een eigen slaapkamer, voorzien van een kleurtje op de muur en persoonlijke decoratie. Er zijn twee gedeelde badkamers, voldoende toiletten en een gezamenlijke, open woonkamer met aansluitend een keuken. Deze ruimte heeft veel lichtinval, doordat het een hoekwoning is met veel ramen. Daarnaast is er een snoezelruimte, een rustruimte. Iedere ruimte wordt nuttig gebruikt voor verschillende activiteiten, passend bij het kind. We hebben een grote tuin met een trampoline, zandbak en veel buitenattributen. De woning is overzichtelijk en herkenbaar voor de kinderen, begeleiders en verwanten.

De omgeving

Deze hoekwoning heeft veel groen in de omgeving en staat op woonzorgpark Ermelo. Tegenover de woning is een groot grasveld, een overzichtelijk uitzicht. Het woonzorgpark is helemaal ingericht voor mensen met een verstandelijke beperking. Verschillende voorzieningen zoals dagbesteding, de tandarts, huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij. Op het park kun je naar de Klinkboerderij, tuincentrum de Bloemenhof, of naar het restaurant of de kiosk van De Oude School. Wandelaars en fietsers hebben voorrang, dus maak buiten een rondje en geniet van de mooie omgeving. Ook kun je spelen op een veldje, in één van de speeltuinen of lekker bewegen met de toestellen langs het Fit & Fun pad.

Voor wie?

Er kunnen maximaal zes kinderen wonen op Paardenkamp 1 en er is een logeerplek. De kinderen hebben een ernstig verstandelijke beperking, moeilijk verstaanbaar gedrag en bijkomende problematieken, zoals autisme en hechtingsproblematiek. Deze kinderen hebben een WLZ-indicatie en een intensieve zorgvraag met 24/7 begeleiding en toezicht.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op