Beschermd wonen op het woonzorgpark in Ermelo
Paardenkamp 1-3-5-7

Wonen

In het woonzorgpark van Ermelo kun je een bezoekje brengen aan de kinderboerderij of een wandeling maken door het park. Dichtbij vind je de Veluwse Bossen waar je ook heerlijk kunt wandelen. Of wil je toch liever naar het Veluwemeer met een prachtig uitzicht?

In het kort

Aan de Paardenkamp in het woonzorgpark in Ermelo zitten woningen voor mensen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Er wordt 24-uurs begeleiding en verzorging geboden. De hulpvragen van de bewoners liggen uit elkaar. Er wordt dan ook per individu gekeken wat iemand nodig heeft en wat de wensen zijn.

Adres en contact
Paardenkamp 1-3-5-7
3853 HB Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Woning

De woningen zijn gevestigd in een gebouw dat gelijkvloers is. Er zijn vier woningen gevestigd in het gebouw. Elke woning heeft een gemeenschappelijke woonkamer met keuken. De bewoners hebben allen een eigen slaapkamer. De badkamers worden gedeeld. Verder kent het gebouw een snoezelruimte en een grote ontmoetingsruimte. Om het gebouw heen zit een grote tuin waar in het seizoen veel gebruik van wordt gemaakt 

Omgeving

Paardenkamp 1-3-5-7 is gevestigd in een groot woonzorgpark in Ermelo waar verschillende woningen en voorzieningen te vinden zijn. Op het park vind je onder andere een leuke kinderboerderij die dagelijks te bezoeken is. Ook is er op het park een medisch centrum met arts, een tandarts, een fysiotherapiepraktijk, een kerk, een supermarkt, een zwembad en een gymzaal/sportveld. Het gebied heeft een parkachtige uitstraling met veel bomen en groene gebieden. Auto’s rijden er stapvoets en voetgangers hebben altijd voorrang. Wel zo prettig!

Ermelo kent veel voorzieningen en is een leuke stad om te bezoeken. Daarnaast ligt Ermelo aan de rand van de Veluwse bossen en ben je vanaf het park binnen 10 minuten rijden bij strand Horst.

Voor wie?

De woningen zijn geschikt voor mensen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking en/of moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). Op nummer 1 wonen volwassenen met een ernstige verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag. Nummer 3 heeft bewoners met moeilijk verstaanbaar gedrag waarvan een aantal begeleiding bij de zelfzorg nodig hebben. Op nummer 5 en 7 wonen volwassenen met een matige verstandelijke beperking in combinatie met moeilijk verstaanbaar gedrag.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op