Adres en contact
Paardenkamp/Rodeland 1-3-5-7-14
3853 HB Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Beschermd wonen op het woonzorgpark in Ermelo
Paardenkamp 1-3-5-7

Wonen

In het woonzorgpark van Ermelo kun je een bezoekje brengen aan de kinderboerderij of een wandeling maken door het park. Dichtbij vind je de Veluwse Bossen waar je ook heerlijk kunt wandelen. Of wil je toch liever naar het Veluwemeer met een prachtig uitzicht?

In het kort

Aan de Paardenkamp in het woonzorgpark in Ermelo zitten woningen voor mensen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Er wordt 24-uursbegeleiding en verzorging geboden. De hulpvragen van de bewoners liggen uit elkaar. Er wordt dan ook per individu gekeken wat iemand nodig heeft en wat de wensen zijn.

Woning

De woningen zijn gevestigd in een gebouw dat gelijkvloers is. Er zijn vier woningen gevestigd in het gebouw. Elke woning heeft een gemeenschappelijke woonkamer met keuken. De bewoners hebben allen een eigen slaapkamer. De badkamers worden gedeeld. Verder kent het gebouw een snoezelruimte en een grote ontmoetingsruimte. Om het gebouw heen zit een grote tuin waar in het seizoen veel gebruik van wordt gemaakt 

Omgeving

Het woonzorgpark in Ermelo is helemaal ingericht voor mensen met een verstandelijke beperking. Verschillende voorzieningen zoals dagbesteding, de tandarts, huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij. Op het park kun je naar de Klinkboerderij, tuincentrum de Bloemenhof, of naar het restaurant of de kiosk van De Oude School. Wandelaars en fietsers hebben voorrang, dus maak buiten een rondje en geniet van de mooie omgeving. Ook kun je spelen op een veldje, in één van de speeltuinen of lekker bewegen met de toestellen langs het Fit & Fun pad.

Het park ligt aan de rand van Ermelo en dichtbij Harderwijk, aan de rand van de Veluwse bossen. Ermelo heeft veel voorzieningen en is een leuk dorp om te bezoeken. Vanaf het park ben je ook binnen 10 minuten rijden bij strand Horst aan het Veluwemeer. Een bushalte ligt op loopafstand. Daar kun je richting het centrum van Ermelo en het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

De woningen zijn geschikt voor mensen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking en/of moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). Op nummer 1 wonen volwassenen met een ernstige verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag. Nummer 3 heeft bewoners met moeilijk verstaanbaar gedrag waarvan een aantal begeleiding bij de zelfzorg nodig hebben. Op nummer 5 en 7 wonen volwassenen met een matige verstandelijke beperking in combinatie met moeilijk verstaanbaar gedrag.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op