Adres en contact
Paardenkamp 2
3853 HB Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Paardenkamp 2
Paardenkamp

Aan de paardenkamp is het fijn wonen. Je woont in het woonzorgpark van Ermelo waar veel begeleiding is. De omgeving is rustig en bosrijk. Je kunt heerlijk wandelen door het park, of je maakt een uitstapje naar strand Horst. Overdag beleef je nieuwe dingen op de dagbesteding. Je luistert naar mooie muziek of maakt een wandeling naar de kinderboerderij op het park. Samen met je huisgenoten eet je elke avond in de gezellige gezamenlijke woonkamer.

In het kort

Paardenkamp 2-4-6-8-10 zijn gelijkvloerse woningen voor mensen met een matige tot (zeer) ernstige verstandelijke beperking. In elke woning woont een iets andere doelgroep waar gespecialiseerde begeleiding wordt geboden. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. De begeleiding richt zich vooral op het behouden van vaardigheden. Daarnaast wordt er per individu goed gekeken wat diegene nodig heeft. Betrokkenheid, ontwikkeling en samen zijn is ook belangrijk binnen de woningen. Overdag hebben de meeste bewoners een vorm van dagbesteding.

Woningen

De woningen zijn allemaal gelijkvloers en goed toegankelijk voor mindervaliden. Iedere woning heeft een eigen voordeur, tuin en schuur.

De bewoners hebben allemaal een eigen slaapkamer, waarvan sommige ook een eigen wastafel/badkamer. De woningen hebben een gemeenschappelijke woonkamer en keuken waar veel gebruik van wordt gemaakt. Daarnaast zijn er in elke woonkamer meerder gedeelde badkamers.

Voor de medewerkers is er een aparte ruimte met badkamer en er zijn verschillende kantoren.

Omgeving

Het woonzorgpark in Ermelo is helemaal ingericht voor mensen met een verstandelijke beperking. Verschillende voorzieningen zoals dagbesteding, de tandarts, huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij. Op het park kun je naar de Klinkboerderij, tuincentrum de Bloemenhof, of naar het restaurant of de kiosk van De Oude School. Wandelaars en fietsers hebben voorrang, dus maak buiten een rondje en geniet van de mooie omgeving. Ook kun je spelen op een veldje, in één van de speeltuinen of lekker bewegen met de toestellen langs het Fit & Fun pad.

Het park ligt aan de rand van Ermelo en dichtbij Harderwijk, aan de rand van de Veluwse bossen. Ermelo heeft veel voorzieningen en is een leuk dorp om te bezoeken. Vanaf het park ben je ook binnen 10 minuten rijden bij strand Horst aan het Veluwemeer. Een bushalte ligt op loopafstand. Daar kun je richting het centrum van Ermelo en het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

De doelgroep voor de woningen zijn volwassenen en senioren met een matige tot (zeer) ernstige verstandelijke beperking. Paardenkamp 2 en 4 richt zich op ouderen met een ernstige verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag.

Op nummer 8 wonen oudere bewoners met diverse beperkingen als dementie, het syndroom van down en niet aangeboren hersenletsel. Hier wordt ook 1 op 1 begeleiding geboden.

Tot slot richt paardenkamp 10 zich op volwassenen en ouderen met een matige tot (zeer) ernstige verstandelijke beperking, veelal met lichamelijke beperkingen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op