Beschermd wonen op het woonzorgpark in Ermelo
Paardenkamp 2-4-6-8-10

Wonen

Aan de paardenkamp is het fijn wonen. Je woont in het woonzorgpark van Ermelo waar veel begeleiding is. De omgeving is rustig en bosrijk. Je kunt heerlijk wandelen door het park, of je maakt een uitstapje naar strand Horst. Overdag beleef je nieuwe dingen op de dagbesteding. Je luistert naar mooie muziek of maakt een wandeling naar de kinderboerderij op het park. Samen met je huisgenoten eet je elke avond in de gezellige gezamenlijke woonkamer.

In het kort

Paardenkamp 2-4-6-8-10 zijn gelijkvloerse woningen voor mensen met een matige tot (zeer) ernstige verstandelijke beperking. In elke woning woont een iets andere doelgroep waar gespecialiseerde begeleiding wordt geboden. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. De begeleiding richt zich vooral op het behouden van vaardigheden. Daarnaast wordt er per individu goed gekeken wat diegene nodig heeft. Betrokkenheid, ontwikkeling en samen zijn is ook belangrijk binnen de woningen. Overdag hebben de meeste bewoners een vorm van dagbesteding.

Adres en contact
Paardenkamp 2-4-6-8-10
3853 HB Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Woningen 

De woningen zijn allemaal gelijkvloers en goed toegankelijk voor mindervaliden. Iedere woning heeft een eigen voordeur, tuin en schuur.

De bewoners hebben allemaal een eigen slaapkamer, waarvan sommige ook een eigen wastafel/badkamer. De woningen hebben een gemeenschappelijke woonkamer en keuken waar veel gebruik van wordt gemaakt. Daarnaast zijn er in elke woonkamer meerder gedeelde badkamers.

Voor de medewerkers is er een aparte ruimte met badkamer en er zijn verschillende kantoren.

Omgeving

De woningen staan in een mooie, rustige omgeving in het woonzorgpark van Ermelo. In dit park vind je verschillende voorzieningen zoals een supermarkt, een zwembad, een sportveld, een medische dienst en een kinderboerderij.

Dichtbij vind je de stad Harderwijk. Verder heb je in Ermelo ook veel voorzieningen en ligt Ermelo aan de rand van de Veluwse bossen. Vanaf de woning is het ongeveer 10 minuten fietsen naar het centrum. Mocht je meer houden van het water, dan zit je in het woonzorgpark ook goed. Met de fiets ben je met 10 minuten bij strand Horst waar je kunt genieten van het Veluwemeer.

Het openbaar vervoer is uitstekend. Op loopafstand van de woningen vind je een busstation. De bussen brengen je onder andere naar het centrum van Ermelo. Aan het centrum van Ermelo bevindt zich het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

De doelgroep voor de woningen zijn volwassenen en senioren met een matige tot (zeer) ernstige verstandelijke beperking. Paardenkamp 2 en 4 richt zich op ouderen met een ernstige verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag. 

Op nummer 8 wonen oudere bewoners met diverse beperkingen als dementie, het syndroom van down en niet aangeboren hersenletsel. Hier wordt ook 1 op 1 begeleiding geboden. 

Tot slot richt paardenkamp 10 zich op volwassenen en ouderen met een matige tot (zeer) ernstige verstandelijke beperking, veelal met lichamelijke beperkingen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op