Adres en contact
Horalaan 3
6717 LX Ede
Contact opnemen Direct aanmelden

Panorama
Horalaan 3A

Leren en school

Bij Panorama kun jij als jongeren jezelf ontwikkelen in je praktische vaardigheden en zelfstandigheid. Samen met de begeleiding kijk je welk niveau het beste bij je past.

In het kort

Bij Panorama komen jongeren voor dagbesteding en zorg/onderwijs. De begeleiding richt zich op zelfstandigheid en praktische vaardigheden. Daarbij kijken we per leerling welk niveau bij hem of haar past. De begeleiding werkt met de methode Geef me de 5! en Triple-C.

Panorama

Panorama heeft drie klaslokalen waarin wij lesgeven. Het onderwijs bestaat uit onder andere tellen, lezen en schrijven. Daarnaast geven wij les in praktische vaardigheden en stimuleren wij de zelfstandigheid van de leerlingen.

Omgeving

De school staat naast het terrein van Karakter aan de rand van Ede, Horalaan 3A. Tegenover de School is het Horabos, hier kunnen we lekker wandelen. Soms rijden we met auto’s naar de heide, kinderboerderij of naar het zwembad en de gymzaal in Ede Zuid.

Voor wie?

Panorama is er voor jongeren die niet (meer) functioneren binnen het (Voortgezet) Speciaal Onderwijs vanwege moeilijk verstaanbaar gedrag. De jongeren hebben een laag ontwikkelingsniveau. Daarnaast hebben de meeste jongeren een stoornis binnen het autisme spectrum. 

De leeftijd van de jongeren ligt tussen de 5 en 17 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op