Parkwinkel Attent - Dagbesteding in Ermelo
Watertoren 8

Werk of dagbesteding Winkel

Vers gebakken brood uit onze eigen bakkerij. Groenten en fruitsoorten die net geleverd zijn. Heerlijke vleeswaren en een ruime keus aan zuivelproducten. Bij Parkwinkel Attent vind je wat jij nodig hebt. De klant is koning en wij staan elke dag met een grote glimlach voor je klaar.

In het kort

Aan de Watertoren 8-12 zit Parkwinkel Attent. Deze parkwinkel staat op het woonzorgpark in Ermelo. In de supermarkt werken mensen met een verstandelijke beperking. De werkzaamheden bestaan onder andere uit vakken vullen, helpen in de kantine, schoonmaken, klanten de weg wijzen, broodjes afbakken en boodschappen bezorgen. Daarbij werken wij veel samen in een team.

Adres en contact
Watertoren 8-10-12
3853 HT Ermelo
088 - 036 70 77 Stuur een mail

De parkwinkel

Bijna alles wat je nodig hebt, kun je vinden bij Parkwinkel Attent. Verse groenten, fruit, vlees en zuivel. Ook hebben wij een eigen bakkersafdeling waar wij vers brood en banketproducten verkopen. Bezoekers kunnen lopend, met de fiets of met de auto komen. Er is parkeergelegenheid bij de parkwinkel. Daarnaast hebben wij een bezorgservice. 

Omgeving

De parkwinkel staat midden in het woonzorgpark in Ermelo. Op dit woonzorgpark zijn woningen en dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. Ook heeft het park een kinderboerderij, een sportveld, een zwembad, een kerk, een cafetaria en een medische dienst. Het centrum van Ermelo is op de fiets te bereiken in 10 minuten. Ook is de stad Harderwijk goed te bereiken met de fiets en sta je binnen 15 minuten in het centrum. Verder ligt het woonzorgpark dichtbij de Veluwse bossen en het Veluwemeer met mooie stranden.

Voor wie?

In de parkwinkel is iedereen welkom voor de dagelijkse boodschappen. Bij ons werken mensen met een verstandelijke beperking. Ons personeel heeft een hart voor de klant en vindt het leuk om met hen in contact te zijn.

Adres, contact en openingstijden

Watertoren 8
3853 HT Ermelo

E: attent.ermelo@sheerenloo.nl
T: 088 - 036 70 77

Openingstijden

Ma t/m vrij van 09:00 - 17:00 uur
Za van 09:00 - 16:00 uur
Zo gesloten

Neem contact op