Adres en contact
Parnassia 96
2224 DD Katwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Parnassia 96
Katwijk

Wonen

Heerlijk huiselijk wonen, fijn dat er altijd iemand aanwezig is die er voor je is. Je medebewoners vinden het fijn om thuis te zijn en er zijn altijd begleiders aanwezig voor de intensieve zorg die je nodig hebt, dat past helemaal bij jouw wensen. Gezellig samen het avondeten bereiden en opeten. "Fijn bezoek" want morgen komen je familieleden langs om samen gezellig een kopje koffie te drinken. Fijn dat ze zo betrokken zijn!

In het kort

Parnassia biedt woonplek aan volwassenen met een zeer ernstig tot matig verstandelijke beperking. De visie is om de mensen die hier wonen zoveel mogelijk tot hun recht te laten komen. Respect, verbondenheid, geborgenheid en verantwoordelijkheid zijn begrippen die uitgevoerd worden om aan de behoeftes van de persoon te voldoen en zijn eigenheid tot zijn recht doen komen. 

Indeling van de woonruimtes

Beneden zijn vier kamers voor mensen met een ernstig meervoudige beperking. 


De omgeving


De woning ligt in een relatief nieuwe wijk de Zanderij in Katwijk, vlak bij de duinen. Het is een ruime, rustige buurt, met op loopafstand een klein winkelcentrum. In de wijk wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. De buurwoning is ook een groepswoning van ’s Heeren Loo. In dezelfde wijk zijn nog twee groepswoningen en een paar appartementen van ’s Heeren Loo te vinden.

Voor wie

Parnassia biedt woonplek aan volwassenen tussen 25 - 5 jaar met een zeer enstig tot matig verstandelijke beperking. Hierdoor zijn er diverse mogelijkheden. Structuur en cliëntgericht werken zijn belangrijke maatstaven van de woongroep. De maaltijden en de koffietijden zijn vaste en gezamenlijke momenten. Dat biedt structuur en zorgt voor sfeer. Verrassingen en onverwachte gebeurtenissen zorgen voor veel vrolijkheid. Er is veel ruimte voor eigen wensen van bewoners en hun familie die vaak zeer intensief betrokken worden. Er is altijd iemand aanwezig ook gedurende de nacht, wanneer er ook uitluistering centrale nachtzorg is. Er is een eigen bus die voor de deur staat.Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op