Praktische info
Meerstraat 18a-20
2181 BR Hillegom
088 - 036 34 07 Stuur een mail Routebeschrijving

Paspartoe ateliers en winkel in Hillegom
Meerstraat 18a

Werk of dagbesteding

Paspartoe is een creatief centrum voor dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. Ben je een getalenteerd kunstenaar of vind je het leuk om creatief bezig te zijn en ben je op zoek naar een unieke werkplek? Dan ben je op een van onze ateliers zeer welkom.

Het is nu tijd om je droom waar te maken. Je kunt bijvoorbeeld aan het werk met hout, verf, textiel en vele andere materialen. Professionele begeleiders ondersteunen je tijdens je werk. De kunst wordt verkocht, verhuurd of gebruikt bij exposities.

Heb je binnenkort iets te vieren en ben je op zoek naar een een uniek cadeautje? Bij Paspartoe vind je altijd een origineel geschenk van goede kwaliteit.

Bekijk hier onze digitale kunstgallerie

In het kort

Paspartoe is een creatief centrum met vestigingen in Noordwijk, Katwijk en Hillegom. Op onze vestiging in Hillegom vind je ateliers en een klein verkooppunt. Mensen met een verstandelijke beperking werken er bijvoorbeeld met hout en textiel. Zij verkopen de producten ook zelf.

Werken bij Paspartoe in Hillegom

Heb jij talent voor kunst? Dan is het nu tijd om bij ons je droom waar te maken. In onze ateliers in Hillegom kunnen mensen met een verstandelijke beperking aan de slag. Professionele begeleiders ondersteunen je tijdens je werk. De kunst wordt verkocht of gebruikt voor exposities. Je herkent de locatie al aan de buitenkant aan de vrolijke kleuren. We hebben een klein verkooppunt en ateliers.

Wat voor werk is er voor mij?

Er is bij Paspartoe Hillegom voor ieder wat wils als het om werk gaat. Zo hebben we een houtbewerkings- en een creatief atelier, waar mensen met een matige tot lichte verstandelijke beperking aan de slag kunnen. Je kunt bijvoorbeeld werken met porselein of hout, figuren uitprikken, papier versnipperen of figuurzagen. In de winkel is altijd plek voor mensen die graag met klanten werken.

Bij de buren op nummer 20 is de dependance van de academie voor Zelfstandigheid en Start Hillegom gevestigd. Dit is een werkplek waar mensen met een verstandelijke beperking koffie met homemade taart, lunch en lekkere hapjes en drankjes voor tussendoor maken. Zo hebben we een mooie samenwerking.

Adres en contact

Meerstraat 18a
2181 BR Hillegom
paspartoe.hillegom@sheerenloo.nl
088 - 036 34 07

Neem contact op