Adres en contact
Meerstraat 18a-20
2181 BR Hillegom
088 - 036 34 07 Stuur een mail

Paspartoe ateliers en winkel in Hillegom
Meerstraat 18a

Werk of dagbesteding

Paspartoe Hillegom is een creatief dagbestedingscentrum voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij bieden creatieve begeleiding voor diverse doelgroepen. We kijken graag samen naar jouw mogelijkheden.

Paspartoe is het adres voor kunst en originele cadeaus van hoogwaardige kwaliteit. Deze worden gemaakt door kunstenaars en creatieve talenten met een verstandelijke beperking. Zij worden ondersteund door professionele begeleiding, zodat zij hun artistieke en creatieve kwaliteiten op eigen wijze kunnen ontplooien. Elke product is uniek!

In het kort

Paspartoe heeft vestigingen in Noordwijk, Katwijk en Hillegom. De cadeaus worden verkocht in de winkels van Paspartoe in Noordwijk en Katwijk, een verkooppunt in Hillegom én via onze webshop Blijgoed. In Noordwijk hebben we ook een kunstgalerie. Hier kun je kunst kopen en lenen.

Heb je vragen over onze kunstvoorwerpen of cadeaus? Of wil je eens een kijkje nemen in onze winkels of galerie? Dan kun je contact opnemen met onze commercieel activiteitenbegeleiders via paspartoe.kunstenkado@sheerenloo.nl.

Werken bij Paspartoe in Hillegom

Heb jij talent voor kunst? Dan is het nu tijd om bij ons je droom waar te maken. In onze ateliers in Hillegom kunnen mensen met een verstandelijke beperking aan de slag. Professionele begeleiders ondersteunen je tijdens je werk. De kunst wordt verkocht of gebruikt voor exposities. Je herkent de locatie al aan de buitenkant aan de vrolijke kleuren. We hebben een klein verkooppunt en ateliers.

Wat voor werk is er voor mij?

Er is bij Paspartoe Hillegom voor ieder wat wils als het om werk gaat. Zo hebben we een houtbewerkings- en een creatief atelier, waar mensen met een matige tot lichte verstandelijke beperking aan de slag kunnen. Je kunt bijvoorbeeld werken met porselein of hout, figuren uitprikken, papier versnipperen of figuurzagen. In de winkel is altijd plek voor mensen die graag met klanten werken.

Bij de buren op nummer 20 is de dependance van de academie voor Zelfstandigheid en Start Hillegom gevestigd. Dit is een werkplek waar mensen met een verstandelijke beperking koffie met homemade taart, lunch en lekkere hapjes en drankjes voor tussendoor maken. Zo hebben we een mooie samenwerking.

Adres en contact

Meerstraat 18a
2181 BR Hillegom
paspartoe.hillegom@sheerenloo.nl
088 - 036 34 07
Volg ons op Facebook en Instagram

Neem contact op