Adres en contact
Voorstraat 47
2225 ER Katwijk
088 - 036 43 27 Stuur een mail

Paspartoe ateliers en cadeauwinkel in Katwijk
Voorstraat 45-47

Werk of dagbesteding Winkel

Paspartoe Katwijk is een dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij bieden structuur en creatieve begeleiding voor diverse doelgroepen. We kijken graag samen naar jouw mogelijkheden.

Paspartoe is het adres voor kunst en originele cadeaus van hoogwaardige kwaliteit. Deze worden gemaakt door kunstenaars en creatieve talenten met een verstandelijke beperking. Zij worden ondersteund door professionele begeleiding, zodat zij hun artistieke en creatieve kwaliteiten op eigen wijze kunnen ontplooien. Elke product is uniek!

In het kort

Paspartoe heeft vestigingen in Noordwijk, Katwijk en Hillegom. De cadeaus worden verkocht in de winkels van Paspartoe in Noordwijk en Katwijk, een verkooppunt in Hillegom én via onze webshop Blijgoed. In Noordwijk hebben we ook een kunstgalerie. Hier kun je kunst kopen en lenen.

Heb je vragen over onze kunstvoorwerpen of cadeaus? Of wil je eens een kijkje nemen in onze winkels of galerie? Dan kun je contact opnemen met onze commercieel activiteitenbegeleiders via paspartoe.kunstenkado@sheerenloo.nl.

Bij ons werken

Heb jij talent voor kunst? Dan is het nu tijd om bij ons je droom waar te maken. In onze ateliers in Katwijk kun je aan de slag met hout, verf, textiel en andere materialen. Professionele begeleiders ondersteunen je tijdens je werk. De kunst wordt verkocht of verhuurd en gebruikt voor exposities.

Wil je meer weten, stuur ons dan een mail: paspartoe.katwijk@sheerenloo.nl.

Wat voor werk is er voor mij?

Bij Paspartoe is er voor ieder wat wils als het om werk gaat. Je kunt bijvoorbeeld in de winkel helpen met de verkoop. Daarnaast zoeken wij soms medewerkers die het leuk vinden om kunst op te hangen in onze eigen galerij of op locatie.

Adres en contact

Voorstraat 45-47
2225 EL Katwijk
088 - 036 43 27
kadowinkel.wvdb@sheerenloo.nl
Volg ons op Facebook en Instagram

Neem contact op