Praktische info
Albertus van Velsenstraat 2
2201 LW Noordwijk
088 - 036 34 43 Stuur een mail Routebeschrijving

Paspartoe ateliers en winkel in Noordwijk
Albertus van Velsenstraat 2

Werk of dagbesteding

Paspartoe is een creatief centrum waar mensen met een verstandelijke beperking komen voor hun dagbesteding. Ben je een getalenteerd kunstenaar of vind je het leuk om creatief bezig te zijn en ben je op zoek naar een unieke werkplek? Dan ben je op een van onze ateliers zeer welkom.

Het is nu tijd om je droom waar te maken. Je kunt bijvoorbeeld aan het werk met hout, verf, textiel en andere materialen. Je krijgt professionele begeleiding tijdens je werk. De kunst wordt verkocht, verhuurd of gebruikt bij exposities.

Heb je binnenkort iets te vieren en ben je op zoek naar een uniek cadeautje? Bij Paspartoe vind je altijd een origineel geschenk van hoogwaardige kwaliteit.

Via de site van Blijgoed bieden wij een selectie van ons werk aan.

In het kort

Paspartoe is een creatief dagbestedingscentrum met vestigingen in Noordwijk, Katwijk en Hillegom.

Wat kan Paspartoe voor je doen?

Kunstuitleen

Op onze locatie in Noordwijk kun je ook kunst tegen een klein bedrag huren. Alle werken zijn gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking. Kenmerkend voor de kunst is het expressieve kleurgebruik en de geheel eigen beeldtaal. 

Bekijk hier onze digitale kunstgallerie.

Werk op maat

Op zoek naar iets dat echt uniek is? Onze kunstenaars werken ook in opdracht. Zo kun je onder andere kalenders of bijzondere kerst-, geboorte- en ansichtkaarten laten maken. 

Hoe kan ik reserveren?

Je kunt een kijkje nemen tussen de werken van onze talentvolle kunstenaars. Zie je iets interessants, dan kun je meteen een reservering plaatsen. 

Bedrijfsuitjes

Zet jouw bedrijf zich graag in voor de maatschappij? Dan kunnen we voor jouw bedrijf een maatschappelijk betrokken uitje organiseren. Ga bijvoorbeeld lekker een dagje naar het strand met een groep cliënten. Niet gek genoeg? Dan kun je gaan voor een smartlappenfestival of huiskamerconcert.

Vergaderlocatie

Vergaderen op 10 minuten van het strand, dat klinkt ideaal, toch? Op onze locatie in Noordwijk kan het. Je brengt overdag (tot 16.00 uur) maximaal 15 personen mee en wij regelen de rest, inclusief lekkere hapjes en drankjes voor tussendoor. Na 16.00 uur is er plek voor 30 personen.

Bij ons werken

Heb jij talent voor kunst? Dan is het nu tijd om bij ons je droom waar te maken. Op onze dagbestedingslocaties in Noordwijk kunnen mensen met een verstandelijke beperking aan de slag. In het creatief atelier kun je bijvoorbeeld aan het werk met hout, verf, textiel en andere materialen. Ook is er een keramiekatelier waar je met klei werkt. Tijdens je werk krijg je professionele begeleiding. De kunst wordt verkocht of verhuurd en gebruikt voor exposities.

Wat voor werk is er voor mij?

Er is bij Paspartoe voor ieder wat wils als het om werk gaat. Je kunt bijvoorbeeld in de winkel helpen met de verkoop. Daarnaast zoeken wij soms medewerkers die het leuk vinden om kunst op te hangen in onze eigen galerij of op locatie.

Bij het 20-jarig bestaan van Paspartoe in 2018 is geld opgehaald voor een computer en bijbehorende software om ook digitale creativiteit mogelijk te maken.

Adres en contact

Paspartoe, Ateliers & Galerie
Albertus van Velsenstraat 2
2201 LW Noordwijk
088 - 036 34 43
paspartoe.kunstenkado@sheerenloo.nl

Neem contact op