Adres en contact
Albertus van Velsenstraat 2
2201 LW Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Paspartoe ateliers en winkel in Noordwijk
Albertus van Velsenstraat 2

Winkel Werk of dagbesteding

Paspartoe Noordwijk is een creatief dagbestedingscentrum met een schilders-, textiel-, keramiek en cadeau-atelier.

Paspartoe is het adres voor kunst en originele cadeaus van hoogwaardige kwaliteit. Deze worden gemaakt door kunstenaars en creatieve talenten met een verstandelijke beperking. Zij worden ondersteund door professionele begeleiding, zodat zij hun artistieke en creatieve kwaliteiten op eigen wijze kunnen ontplooien. Elke product is uniek!

In het kort

Paspartoe heeft vestigingen in Noordwijk, Katwijk en Hillegom. De cadeaus worden verkocht in de winkels van Paspartoe in Noordwijk en Katwijk, een verkooppunt in Hillegom én via onze webshop Blijgoed. In Noordwijk hebben we ook een kunstgalerie. Hier kun je kunst kopen en lenen.

Heb je vragen over onze kunstvoorwerpen of cadeaus? Of wil je eens een kijkje nemen in onze winkels of galerie? Dan kun je contact opnemen met onze commercieel activiteitenbegeleiders via paspartoe.kunstenkado@sheerenloo.nl.

Bij ons werken

Heb jij talent voor kunst? Dan is het nu tijd om bij ons je droom waar te maken. Op onze dagbestedingslocaties in Noordwijk kunnen mensen met een verstandelijke beperking aan de slag. In het creatief atelier kun je bijvoorbeeld aan het werk met hout, verf, textiel en andere materialen. Ook is er een keramiekatelier waar je met klei werkt. Tijdens je werk krijg je professionele begeleiding. De kunst wordt verkocht of verhuurd en gebruikt voor exposities.

Wil je meer weten, stuur ons dan een mail: paspartoe.noordwijk@sheerenloo.nl.

Wat voor werk is er voor mij?

Er is bij Paspartoe voor elk wat wils als het om werk gaat. Je kunt bijvoorbeeld in de winkel helpen met de verkoop. Daarnaast zoeken wij soms medewerkers die het leuk vinden om kunst op te hangen in onze eigen galerij of op locatie.

Contact

Paspartoe, Ateliers & Galerie
Albertus van Velsenstraat 2
2201 LW Noordwijk
088 - 036 34 43
paspartoe.kunstenkado@sheerenloo.nl
Volg ons op Facebook en Instagram

Neem contact op