Adres en contact
Haagwinde 5-5a
4007 VA Tiel
Contact opnemen Direct aanmelden

Dagactiviteitencentrum Passewaay in Tiel
Haagwinde 5a

Werk of dagbesteding

Samen met je begeleider ga je naar het dagactiviteitencentrum waar de begeleiders al voor je klaar staan en er leuke dingen op je staan te wachten. Vandaag gaan jullie bakken, en maken jullie koekjes voor bij de koffie. In de middag doe je een creatieve activiteit, zoals schilderen, kleien, borduren of prikken en bij de koffie/thee genieten jullie van de zelfgemaakte koekjes.

In het kort

Haagwinde 5a is een kleinschalige dagactiviteitencentrum midden in woonwijk Passewaaij. In dit dagactiviteitencentrum is van alles te doen. Tijdens de werkzaamheden en activiteiten kijken de begeleiders goed naar wat je al kan, wat je nog wil leren of welke vaardigheden je wilt behouden. De sfeer is ontspannen en er is geen enkele werkdruk. Iedereen werkt op zijn eigen tempo en we helpen elkaar. Een activiteitenbegeleider helpt je als dat nodig is. Zo zorgen we ervoor dat iedereen met plezier naar het activiteitencentrum gaat.

Het dagactiviteitencentrum

Vind je het leuk om te bewegen of creatief bezig te zijn zoals schilderen of knutselen? Of beleef je de graag een kookactiviteit of BIM(beleven in muziek) activiteit mee? Of wil je juist graag licht arbeidsmatig-werk sorteren zonder werkdruk?

Het gebouw heeft 3 lokalen waarvan 2 lokalen tot dagbesteding Passewaaij behoren. Deze 2 lokalen bieden belevingsgerichte dagbesteding. We bieden verschillende activiteiten aan zoals, bewegen, koken, muziek, creatief maar ook samen afwassen, of juist individuele activiteiten zoals een rondje wandelen of fietsen. Beide lokalen hebben een openslaande deuren en een kleine tuin, zodat er in de zomer buiten gezeten of gegeten kan worden, en eventueel ook gewerkt.

Het gebouw is aangepast voor mensen in een rolstoel. Zo zijn de toiletten ruim gebouwd en is het hele pand rolstoeltoegankelijk.

Het dagactiviteitencentrum is op werkdagen geopend tussen 10.00 en 16.00 uur.

Omgeving

Het activiteitencentrum staat in een nieuwbouwwijk Passewaaij, omgeven door woningen van 's Heeren Loo. Deze nieuwbouwwijk is rustig met weinig verkeer.

Vlakbij het dagactiviteitencentrum vind je het Linge-Waalpark met daarbij de rivier de Waal. Daar kun je goed wandelen en heerlijk tot rust komen. Het centrum van Passewaaij is op loopafstand en heeft voorzieningen zoals een Albert-Heijn en cafetaria.

Het openbaar vervoer is uitstekend. Vlakbij het dagactiviteitencentrum is een busstation met bussen onder andere naar het centrum van Tiel. Op 5 minuten fietsen ligt het treinstation van Passewaaij. De treinen rijden naar Woerden en Tiel.

Voor wie?

Mensen met een verstandelijke beperking kunnen terecht op het dagactiviteitencentrum Passewaaij. Vooral mensen met een matige of ernstige verstandelijke beperking en/of meervoudige verstandelijke beperking. De begeleiding zorg voor structuur.

Mocht je op zoek zijn naar een stage-of leerwerkplek, dat is deze plek ook geschikt.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op