Adres en contact
Pastoor Verhoeffpark 25 t/m 38
1764 GN Breezand
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Breezand
Pastoor Verhoeffpark 25 t/m 38

Wonen

Je komt thuis van een dag werken en ploft neer op de bank. Je zet een lekker kopje thee voor jezelf. Als de thee op is, besluit je wat boodschappen te doen. Je pakt je jas en tas en loopt naar buiten. De winkels zijn lekker dichtbij, dus je maakt er een mooie wandeling van.

In het kort

Pastoor Verhoeffpark 25 t/m 38 in Breezand zijn woningen voor volwassenen met een lichte verstandelijke beperking. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. Overdag krijgen de bewoners dagbesteding aan huis. Vanaf 16.00 uur is de begeleiding gericht op wonen. Er wordt gewerkt met de methode Competentiegericht Werken.

Woning

Het pand heeft in totaal 14 duplowoningen. 13 woningen zijn bestemd voor bewoners. Iedere woning heeft een eigen ingang, woonkamer met keuken, slaapkamer en badkamer. De woningen op de begane grond hebben een tuintje. Op de eerste verdieping beschikken de woningen over een balkon.

Omgeving

De woningen zijn gevestigd aan de rand van Breezand. Breezand is een dorpje bij Den Helder. In het dorp vind je diverse voorzieningen zoals restaurants, cafetaria’s en winkels. Deze zijn voor een groot deel lopend te bereiken.
Het woonzorgpark Noorderhaven in Julianadorp ligt op ongeveer 10 kilometer afstand. Verder woon je dichtbij het Amsteldiep met daarbij het Amstelmeer. Ook zijn er verschillende groenvoorzieningen in de buurt.

Voor wie?

De woningen zijn bestemd voor volwassenen met een lichte verstandelijke beperking. De begeleidingsvragen zijn divers.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op