Adres en contact
Patrijs 2-4
9781 XM Bedum
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Bedum
Patrijs 2-4

Wonen

In het kort

Patrijs 2-4 is een groepswoning voor volwassenen met een verstandelijke beperking. De begeleiding is 24 uur per dag beschikbaar. Elke dag richt de begeleiding zich op een zinvolle dagbesteding. De balans tussen rust en activiteiten is daarbij belangrijk. De begeleiding werkt met de methode Perspectief van Vlaskamp.

Dagbesteding 

De dagbesteding van de bewoners is aan huis. De activiteiten zijn verschillend. Zo zijn er activiteiten die gericht zijn op beleving, zoals muziek luisteren en bewegingsbeleving. Maar ook creatieve of actieve activiteiten zijn een optie. Kleuren, verven, puzzelen, fietsen, zwemmen, noem maar op. We kijken per bewoner naar de mogelijkheden en naar de wensen.

Woning 

De woning heeft een gezamenlijke woonkamer met keuken. Elke bewoner heeft daarnaast een eigen slaapkamer. De badkamers, met aangepast bad, worden gedeeld. Verder is er een snoezelruimte en een tuin. De woning en de tuin zijn toegankelijk voor mindervaliden. 

Omgeving 

De groepswoning ligt in de woonwijk Ter Laan, vlakbij verschillende andere woningen van ’s Heeren Loo. Ben je een liefhebber van natuur, dan zit je hier goed. In de buurt zijn veel groenvoorzieningen, waaronder een kinderboerderij en een park. Vanaf de woning is het ongeveer een kwartier naar het centrum.

Voor wie?

De woonvoorziening is voor volwassenen met een ernstig meervoudige beperking (EMB).

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op