Adres en contact
Perenhout 11
1787 RE Julianadorp
Contact opnemen Direct aanmelden

Boerderij en manege Noorderhaven
Perenhout 11

Werk of dagbesteding Vrije tijd

Vandaag mag je weer naar dagbesteding. Samen met je collega’s zorg je dat de boerderij netjes blijft en dat de dieren worden verzorgd. Tussen het werken door is er genoeg tijd voor ontspanning en leuke gesprekken. Heerlijk om lekker in de buitenlucht te zijn!

In het kort

Aan de Perenhout 11 in Julianadorp is een boerderij met manege gevestigd. Op de boerderij vind je verschillende dieren, van groot tot klein. De boerderij en manege dienen als dagbesteding/vrije tijd voor mensen met een verstandelijke beperking.

Omgeving

De boerderij is te vinden op woonzorgpark Noorderhaven. Dit is een afgeschermde, groene locatie waar je vele andere voorzieningen en woningen van ’s Heeren Loo vindt. Op het park zijn onder andere een huisarts, tandarts, manege en kinderboerderij gevestigd.

De omgeving heeft uitstekende voorzieningen wat betreft openbaar vervoer. Vlak achter het terrein vind je een bushalte. Julianadorp ligt op ongeveer 5 kilometer van Den Helder, met onder andere een gezellig centrum en een schitterende haven.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op