Adres en contact
Perenhout 12
1787 RE Julianadorp
Contact opnemen Direct aanmelden

Timmerwerkplaats Afgezaagd
Perenhout 12a

Werk of dagbesteding

Het weekend is voorbij en de werkweek begint. Nog vijf minuten fietsen en dan kom je aan op je werk. Vandaag mag je helpen bij de afwerking van een aantal meubels. Ook heb je je eigen project waar nog genoeg aan moet gebeuren. Je hebt er zin in!

In het kort

Aan Perenhout 12a in Den Helder is timmerwerkplaats Afgezaagd gevestigd. Op deze werkplaats maken wij meubels op maat van steigerhout. Wij werken in een team van onder andere jongeren met een verstandelijke beperking. Iedereen werkt op zijn eigen tempo en niveau.

De werkplaats

Afgezaagd heeft een grote open binnenruimte met werkplaatsen en een machinepark. Naast de grote binnenruimte is er een aparte kantine. Het gebouw is gelijkvloers. Ook werken wij op locatie. Meubels worden bijvoorbeeld voor de klant in elkaar gezet. 

Omgeving

Timmerwerkplaats Afgezaagd is gevestigd in Julianadorp op woonzorgpark Noorderhaven. Dit is een afgeschermde, groene locatie waar je vele andere voorzieningen en woningen van ’s Heeren Loo vindt. Op het park zijn onder andere een huisarts, tandarts, manege en kinderboerderij gevestigd.

De omgeving heeft uitstekende voorzieningen wat betreft openbaar vervoer. Vlak achter het terrein vind je een bushalte. Julianadorp ligt op ongeveer 5 kilometer van Den Helder, met onder andere een gezellig centrum en een schitterende haven.

Voor wie?

De timmerwerkplaats is bedoeld voor mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. De werkplaats kan als dagbesteding dienen, maar kan ook een stap zijn richting de arbeidsmarkt.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op