Adres en contact
Perenhout 18
1787 RE Julianadorp
Contact opnemen Direct aanmelden

Perenhout 18
Perenhout

Na de dagbesteding loop je langs de winkel voor boodschappen. Vanavond ben jij aan de beurt om te koken. Alle ingrediënten liggen in je mandje. Nog even een toetje pakken en je kunt afrekenen. Onderweg geniet je van het zonnetje. Wat is het toch heerlijk weer.

In het kort

Perenhout 14 t/m 18 zijn woningen voor mensen met een verstandelijke beperking. De doelgroep varieert. Er is 24-uurs begeleiding. De begeleiding zorgt voor structuur, veiligheid en sfeer. Ook is er veel aandacht voor de individuele hulpvraag en behoeften van de bewoners. We werken met de methode Triple-C, het ondersteuningsprogramma Perspectief en CompetentieGericht Werken.

Overdag hebben de meeste bewoners dagbesteding aan huis of op een andere locatie. Ook doen we regelmatig leuke activiteiten met de groep.

Woning

De woning heeft een gezamenlijke woonkamer met keuken. Verder heeft elke bewoner een eigen woon/slaapkamer. Een aantal kamers hebben eigen sanitair. Daarnaast zijn er gezamenlijke badkamers en toiletten. De woning heeft een internetaansluiting, televisie en computer.

Omgeving

De woning staat op woonzorgpark Noorderhaven. Dit is een afgeschermde, groene locatie met veel woningen en dagbesteding van ’s Heeren Loo. Op het park zijn een huisarts, tandarts, manege en kinderboerderij gevestigd.

Buiten het woonzorgpark heeft ’s Heeren Loo ook dagbestedingslocaties. Eén daarvan is cadeauwinkel De Boterbloem met een textielwerkplaats.

Het openbaar vervoer is goed. Vlak achter het park is een bushalte. Julianadorp ligt op ongeveer 5 kilometer van Den Helder met zijn gezellige centrum en mooie haven.

Voor wie?

De woningen zijn voor mensen met een verstandelijke beperking. Op nummer 15-18 wonen vooral volwassenen met een lichte verstandelijke beperking en psychiatrische problematiek. Op nummer 14 wonen mensen met een verstandelijke beperking in combinatie met moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG).

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op