Adres en contact
Perenhout 2
1787 RE Julianadorp
Contact opnemen Direct aanmelden

Perenhout 2
Perenhout

Even lekker ontspannen in je eigen kamer. De dagbesteding zit er op en het avondeten wordt voorbereid. Het ruikt al lekker in huis. Voor je aan tafel gaat, drink je nog een kopje thee met je huisgenoten. Dan worden jullie geroepen. Aanschuiven maar.

In het kort

Perenhout 2-3-4 is een woning voor mensen met een verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding. De begeleiding zorgt voor structuur, veiligheid en sfeer. Ook staan de individuele hulpvraag en behoeften van de bewoners centraal. De begeleiding werkt volgens de methode Triple-C, aangevuld met maatwerk.

Overdag hebben de meeste bewoners dagbesteding aan huis. Ook worden er regelmatig leuke activiteiten gedaan met de groep.

Woning

De woning heeft een gezamenlijke woonkamer met keuken. Daarnaast heeft elke bewoner een woon/slaapkamer met eigen badkamer. De woning heeft een internetaansluiting, televisie en computer.

Omgeving

De woning staat op woonzorgpark Noorderhaven. Dit is een afgeschermde, groene locatie met veel andere woningen en dagbesteding van ’s Heeren Loo. Op het park zijn een huisarts, tandarts, manege en kinderboerderij.

Noorderhaven is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vlak achter het park is een bushalte. Julianadorp ligt op ongeveer 5 kilometer van Den Helder met zijn gezellige centrum en mooie haven.

Voor wie?

De woning is bestemd voor mensen met een verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG).

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op