Adres en contact
Perenhout 27
1787 RE Julianadorp
Contact opnemen Direct aanmelden

Dagbesteding op woonzorgpark Noorderhaven
Perenhout 27

Werk of dagbesteding

Het ontbijt is op, tijd om naar de dagbesteding te gaan! Je trekt je jas aan en loopt samen met je begeleider naar de locatie. Je hebt weer zin om dingen te ontdekken en beleven. Ook is het fijn om met anderen in contact te zijn. Wat staat er vandaag op de planning?

In het kort

Elk lokaal heeft zijn eigen sfeer en uitdaging tot vaardigheden. Materialen worden gesorteerd, 'defecte apparaten met een stekker' wordt uit elkaar gehaald en duurzaam afgevoerd, oude spijkerbroeken worden recyclet tot tassen, producten worden gesorteerd voor de Voedselbank en er wordt gekleurd en gepuzzeld.

Atelier 6, Atelier 8 en Atelier 10

In Atelier 8 en 10 werken we vooral met herbruikbare materialen zoals oude spijkerbroeken, sinaasappelkistjes, papier-maché, hout, leer en wol. Hier maken we weer nieuwe producten van. In Atelier 6 zijn we creatief met klei.

Vind je het leuk om creatief bezig te zijn? Kom dan samen met ons mooie producten maken voor de verkoop in onze winkels. We werken ook op bestelling. Dit doen we zonder tijdsdruk zodat iedereen in zijn eigen tempo een bijdrage kan leveren aan de producten die we maken. Omdat het aanbod van de werkzaamheden groot is, vind je al snel een plek bij Atelier 6, 8 of 10.

Kunstuitleen

Ben je op zoek naar iets moois en unieks voor aan de muur of op de kast? En vind je het leuk om af en toe wisselen? Dan bent je bij de kunstuitleen Noorderhaven aan het juiste adres. De schilderijen zijn te koop en te huur, de keramiek is alleen te koop.

Unieke producten
De kunstenaars maken elke vrijdagmiddag originele tekeningen en schilderijen. Zij gebruiken uiteenlopende technieken voor hun verrassende werkstukken. Docent en kunstenaar Jan Nijhof begeleidt hen daarbij. De eindproducten hangen in het activiteitcentrum en Het Blok. Ook exposeren de kunstenaars regelmatig op andere locaties. Uiteraard zijn de kunstenaars trots op hun werk. Er worden ook werkstukken van keramiek gemaakt, maar die zijn alleen voor de verkoop. Een schilderij huren kost € 3,50 per maand. De koopprijs van een schilderij of keramiek hangt af van de grootte en gebruikte materialen.

Meer weten?

De kunstuitleen is geopend van maandag t/m vrijdag van 14.00-16.00 uur of op afspraak.
Je vragen over verhuur en verkoop van onze kunstproducten kun je stellen via:
T: 06 53 57 39 91
E: kunstuitleennoorderhaven@sheerenloo.nl

Omgeving

De dagbesteding is te vinden op woonzorgpark Noorderhaven. Dit is een afgeschermde, groene locatie met veel voorzieningen en woningen van ’s Heeren Loo. Op het park zijn onder andere een gezondheidscentrum, manege en kinderboerderij gevestigd.

Het park is met het openbaar vervoer goed te bereiken. Vlak achter het terrein vind je een bushalte. Julianadorp ligt op ongeveer 5 kilometer van Den Helder, met onder andere een gezellig centrum en een schitterende haven. 

Voor wie?

Jongeren en volwassenen van alle leeftijden met een verstandelijke, lichamelijke of psychische beperking zijn van harte welkom. Zij helpen bij het upcyclen van herbruikbare materialen. Daarmee maken we van oude spullen weer mooie nieuwe producten.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op