Adres en contact
Perenhout 27
1787 RE Julianadorp
Contact opnemen Direct aanmelden

Dagbesteding en kunstuitleen op woonzorgpark Noorderhaven
Perenhout 27

Werk of dagbesteding

Het ontbijt is op, tijd om naar de dagbesteding te gaan! Je trekt je jas aan en loopt samen met je begeleider naar de locatie. Je hebt weer zin om dingen te ontdekken en beleven. Ook is het fijn om met anderen in contact te zijn. Wat staat er vandaag op de planning?

In het kort

Perenhout 27 in Julianadorp is een dagbestedingslocatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Zij kunnen verschillende werkzaamheden en activiteiten doen.

In lokaal 2 is de kunstuitleen van schilderijen en keramiek, gemaakt in de ateliers van 's Heeren Loo.

De begeleiding werkt onder andere met de methodes Triple C en Perspectief.

Kunstuitleen

Ben je op zoek naar iets moois en unieks voor aan de muur of op de kast? En vind je het leuk om af en toe wisselen? Dan bent je bij de kunstuitleen Noorderhaven aan het juiste adres. De schilderijen zijn te koop en te huur, de keramiek is alleen te koop.

Unieke producten
De kunstenaars maken elke vrijdagmiddag originele tekeningen en schilderijen. Zij gebruiken uiteenlopende technieken voor hun verrassende werkstukken. Docent en kunstenaar Jan Nijhof begeleidt hen daarbij. De eindproducten hangen in het activiteitcentrum en Het Blok. Ook exposeren de kunstenaars regelmatig op andere locaties. Uiteraard zijn de kunstenaars trots op hun werk. Er worden ook werkstukken van keramiek gemaakt, maar die zijn alleen voor de verkoop.
Een schilderij huren kost € 3,50 per maand. De koopprijs van een schilderij of keramiek hangt af van de grootte en gebruikte materialen.

Meer weten?

De kunstuitleen is geopend van maandag t/m vrijdag van 14.00-16.00 uur of op afspraak.
Je vragen over verhuur en verkoop van onze kunstproducten kun je stellen via:
T: 06 53 57 39 91
E: kunstuitleennoorderhaven@sheerenloo.nl

Omgeving

De dagbesteding is te vinden op woonzorgpark Noorderhaven. Dit is een afgeschermde, groene locatie met veel voorzieningen en woningen van ’s Heeren Loo. Op het park zijn onder andere een supermarkt, huisarts, tandarts, manege en kinderboerderij gevestigd.

Het park is met het openbaar vervoer goed te bereiken. Vlak achter het terrein vind je een bushalte. Julianadorp ligt op ongeveer 5 kilometer van Den Helder, met onder andere een gezellig centrum en een schitterende haven. 

Voor wie?

Mensen met een verstandelijke beperking kunnen terecht bij de dagbesteding. De doelgroep is divers: van oudere deelnemers met een ernstige meervoudige beperking tot mensen met een lichte verstandelijke beperking en/of moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG).

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op