Dagbesteding op woonzorgpark Noorderhaven
Perenhout 27

Werk of dagbesteding

Het ontbijt is op, tijd om naar de dagbesteding te gaan! Je trekt je jas aan en loopt samen met je begeleider naar de locatie. Je hebt weer zin om dingen te ontdekken en beleven. Ook is het fijn om met anderen in contact te zijn. Wat staat er vandaag op de planning?

In het kort

Perenhout 27 in Julianadorp is een dagbestedingslocatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Er worden verschillende werkzaamheden en activiteiten gedaan. De begeleiding werkt onder andere met de methodes Triple C en Perspectief.

Adres en contact
Perenhout 27
1787 RE Julianadorp
Contact opnemen Direct aanmelden

Omgeving

De dagbesteding is te vinden op woonzorgpark Noorderhaven. Dit is een afgeschermde, groene locatie waar je vele andere voorzieningen en woningen van ’s Heeren Loo vindt. Op het park zijn onder andere een supermarkt, huisarts, tandarts, manege en kinderboerderij gevestigd.

De omgeving heeft uitstekende voorzieningen wat betreft openbaar vervoer. Vlak achter het terrein vind je een bushalte. Julianadorp ligt op ongeveer 5 kilometer van Den Helder, met onder andere een gezellig centrum en een schitterende haven. 

Voor wie?

De dagbesteding is bestemd voor mensen met een verstandelijke beperking. De doelgroep is divers. Zo hebben wij oudere deelnemers met een ernstige meervoudige beperking, maar ook lichte verstandelijk beperkten en mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG).

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op