Adres en contact
Perenhout 35
1787 RE Julianadorp
Contact opnemen Direct aanmelden

Theeproductiegroep, moestuin en groenploeg
Perenhout 35

Werk of dagbesteding

De werkdag zit er weer op. Je hebt vandaag heerlijk buiten gewerkt in het zonnetje. De sfeer was gezellig en je hebt vandaag leuk contact gehad met een aantal collega’s. Nu op naar huis!

In het kort

Perenhout 35 in Julianadorp is een dagbestedingslocatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Je vindt hier de theeproductiegroep ’t Stekkie, de moestuin en de buitenwerkgroep. 
Cliënten oogsten, drogen, verpakken en verkopen thee in allerlei smaken. Ook verkopen zij mooie cadeaupakketten met producten die zijn gemaakt bij de dagbestedingen op Noorderhaven.

De begeleiding werkt onder andere met de methodes Triple C en Perspectief.

Omgeving

De dagbesteding is te vinden op woonzorgpark Noorderhaven. Dit is een afgeschermde, groene locatie waar je vele andere voorzieningen en woningen van ’s Heeren Loo vindt. Op het park zijn onder andere een huisarts, tandarts, manege en kinderboerderij gevestigd.

De omgeving heeft uitstekende voorzieningen wat betreft openbaar vervoer. Vlak achter het terrein vind je een bushalte. Julianadorp ligt op ongeveer 5 kilometer van Den Helder, met onder andere een gezellig centrum en een schitterende haven. 

Voor wie?

De dagbesteding is bestemd voor mensen met een verstandelijke beperking. De doelgroep is divers. Zo hebben wij oudere deelnemers met een ernstige meervoudige beperking, maar ook licht verstandelijk beperkten en mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG).

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op