Adres en contact
Pianolaan/Wintertuinlaan 1/20
2201 ZS Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Weekenddagopvang in Noordwijk
Triangel, Pianolaan 1

Vrije tijd Jeugd

Het is weer weekend, je kijkt er naar uit, want er is altijd wel iets leuks te doen bij Triangel. Er is genoeg te doen op het woonzorgpark, zoals snoezelen bij Droomdal, naar de kinderboerderij of een balletje trappen op het Dirk Kuyt Foundation sportplein. Op de weekenddagopvang vind je aansluiting bij de andere kinderen/jongeren die je soms wel eens mist in jouw eigen buurt. 

In het kort

Jongeren met een verstandelijke beperking die thuis wonen, kunnen in het weekend terecht bij de weekenddagopvang de Triangel. Hier kun je leuke dingen doen in jouw vrije tijd. Weekenddagopvang is de opstap naar meer opvang zoals deeltijd of permanent wonen. Om de thuissituatie te ontlasten is dit vaak een eerste stap naar meer begeleiding en zorg.

De kinderen en jongeren die naar deze opvang komen, zitten op speciaal onderwijs, soms kennen de kinderen elkaar al van school, anderen bouwen nieuwe vriendschappen op. Iedereen die naar de opvang komt heeft een beperking met bijkomende problematiek. Daar wordt rekening mee gehouden door de professionele begeleiding. 

De omgeving

Triangel staat centraal op het woonzorgpark Willem van den Bergh tegenover het wijkcentrum 't Kruispunt. In de buurt zijn een kinderboerderij, een manege en een belevingstuin. Er is ook een grote tuin waar je lekker buiten kunt zitten.

Het park is gelegen in Noordwijk en biedt een thuis aan mensen met een beperking. Op het park bevinden zich diverse woningen en dagbestedingslocaties en daarnaast een grote diversiteit aan voorzieningen. Onder andere een restaurant, supermarkt, polikliniek en medische diensten zoals tandarts, fysiotherapie en logopedie. Op het park is er een binnen- en buitenzwembad. Aan de westkant bevindt zich de duinzone met een manege, een speeltuin en een kinderboerderij. Het groene park is ruim opgezet. Er is voldoende ruimte om te leven, werken en ontspannen. Er zijn diverse mogelijkheden voor dagbesteding, zoals werken in de supermarkt, het restaurant of bij dagbestedingslocaties zoals moestuin Villa Tomata.

Het park is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Een bushalte bij de ingang van het park biedt een directe verbinding naar station Leiden.

In de duinzone richting het strand bevinden zich extra faciliteiten zoals een paardenmanege, een hondenopvang en een speeltuin. Hier kunnen bezoekers sporten, wandelen en genieten van de natuur. Het park biedt verschillende recreatiemogelijkheden, zoals het buitenbad dat in de zomer geopend is, een footgolf baan en het snoezeltheater Droomdal. Voor cliënten die niet naar een dagbestedingslocatie kunnen gaan, wordt dagbesteding op de woning verzorgd. Het woonzorgpark Willem van den Bergh biedt zo een breed scala aan activiteiten en voorzieningen voor bewoners en bezoekers.

Buiten het park

Je bent lopend binnen 15 minuten op het strand van Noordwijk, via 'de trap van Rinus' die het park met de duinen verbindt.

Triangel in Noordwijk

Bereikbaarheid

Het woonzorgpark Willem van den Bergh is goed te bereiken met het openbaar vervoer; de bushalte is bij de ingang van het park. Bij Triangel is een groot parkeerterrein. Rolstoelbusjes kunnen voor het gebouw parkeren. Als bewoner of deelnemer aan een dagbesteding heb je voorrang in het verkeer. 

Wie kunnen hier hun vrije tijd besteden?

Triangel is voor mensen van alle leeftijden en met alle vormen van verstandelijke beperkingen. Ook mensen die niet wonen of werken bij ’s Heeren Loo kunnen bij ons terecht.

Wil je meer weten wat je kunt doen bij Triangel? Neem dan contact met ons op.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op