Adres en contact
Pianolaan 2
2201 ZL Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Het Kruispunt in Noordwijk
Pianolaan 2

Werk of dagbesteding

Een ontmoetingscentrum voor jong en oud. Kom gezellig langs voor ontmoeting, kerkdiensten, een stukje geschiedenis en leuke activiteiten!

In het kort

Het Kruispunt in Noordwijk is een wijkcentrum met een multifunctionele functie. Medewerkers en bewoners van het woonzorgpark Willem van den Bergh komen om te leren, ontwikkelen, werken, ontspannen en ontmoeten.

Activiteiten

In de grote zaal op de begane grond zijn onder andere kerkdiensten en kalenderbijeenkomsten. Ook zijn er vrijetijdsactiviteiten zoals een disco of bioscoopavond. De locatie biedt ook plek aan een aantal dagbestedingsactiviteiten.

Museum Willem van den Bergh

Op de eerste verdieping van Het Kruispunt is het museum van woonzorgpark Willem van den Bergh te vinden. Door middel van voorwerpen, boeken en foto’s kom je meer te weten over de geschiedenis van het park. De openingstijden zijn op aanvraag.

Het Kruispunt

Het Kruispunt is gevestigd op woonzorgpark

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op