Het Kruispunt in Noordwijk
Pianolaan 2

Werk of dagbesteding

Een ontmoetingscentrum voor jong en oud. Kom gezellig langs voor ontmoeting, kerkdiensten, een stukje geschiedenis en leuke activiteiten!

In het kort

Het Kruispunt in Noordwijk is een wijkcentrum met een multifunctionele functie. Medewerkers en bewoners van het woonzorgpark Willem van den Bergh komen om te leren, ontwikkelen, werken, ontspannen en ontmoeten.

Adres en contact
Pianolaan 2
2201 ZL Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Activiteiten

De locatie heeft meerdere functies. Het Kruispunt heeft een grote zaal waar onder andere kerkdiensten zijn en andere bijeenkomsten. Ook zijn er vrijetijdsactiviteiten zoals een disco of bioscoopavond.

Museum Willem van den Bergh
Op de eerste verdieping van Het Kruispunt is het museum van woonzorgpark Willem van den Bergh te vinden. Door middel van voorwerpen, boeken en foto’s kom je meer te weten over de geschiedenis van het park. De openingstijden zijn op aanvraag. 

Het Kruispunt

Het Kruispunt is gevestigd op woonzorgpark Willem van den Bergh. De begane grond heeft een grote centrale ruimte waar onder andere de kerkdiensten plaatsvinden. Daarnaast zijn er kleinere ruimtes voor opleiding en dagbesteding, maar ook voor meetings en vergaderingen. Verder is er een sfeervolle loungeruimte met bar. 

Meer weten of een zaal reserveren? 

E-mail: vergaderruimte.plein6@sheerenloo.nl
Telefoon: 088 - 036 32 41

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op