Adres en contact
Pianolaan 5
2201 ZL Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Pianolaan 5
Pianolaan

Jouw dag op de Pianolaan begint met een warme kop koffie. Je hebt net gedoucht en zit nu vol energie. Straks ga je met een paar van je huisgenoten naar de dagbesteding. Lekker knutselen.

Op sommige dagen mis je je familie een beetje. Gelukkig is de begeleiding er dan voor je. En je ouders kunnen natuurlijk altijd op bezoek komen.

In het kort

Pianolaan 3-5 is een geschakelde woning. Mensen met een psychiatrische stoornis en een lichte verstandelijke beperking zijn er welkom. We zorgen voor veiligheid en een huiselijke sfeer in de groep. De bewoners onderzoeken hier hun eigen mogelijkheden en werken aan hun zelfstandigheid. Ook begeleiden wij hen bij het aangaan van sociale contacten. ’s Nachts luistert de nachtzorg in op de woning.

De woning

Pianolaan 3-5 bestaat uit 2 woningen. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer met eigen badkamer en toilet.

Beide woningen hebben een gedeelde woonkamer met keuken. Ook is er een washok en een kantoorruimte. In de woningen zijn een tv, computer en internetaansluiting.

Omgeving

Pianolaan 3-5 staat op het woonzorgpark Willem van den Bergh in de wijk Noordwijkerduin. Je vindt er veel woningen en dagbestedingen van ’s Heeren Loo. In de wijk zitten onder andere een supermarkt, polikliniek, zwembad, tandarts, mondhygiëniste, fysiotherapeut en logopedist. Aan de westkant van de wijk ligt Duinzone met paarden en een kinderboerderij. Daar kun je wandelen en iets drinken.

Het park is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.
Bij de ingang van de wijk is een bushalte met een directe verbinding naar station Leiden.

Vrije tijd en dagbesteding

De dagbesteding is afgestemd op wat de bewoners aan kunnen. Sommige mensen zijn gebaat bij een dagbesteding buitenshuis. Zo is er op loopafstand van de woning dagbestedingscentrum de Triangel.

Andere bewoners komen beter tot hun recht met dagbesteding op de woning zelf. Op de groep organiseren we regelmatig (creatieve) activiteiten.

Wie wonen hier?

Op Pianolaan 3-5 wonen 12 mensen met een lichte verstandelijke beperking en/of psychiatrische stoornis. Zij zijn tussen de 22 en 65 jaar oud. We begeleiden hen met de behandelmethodiek Triple C, Op Eigen Benen/Invra en Individuele Rehabilitatie Benadering. Zo zorgen we voor een zo goed mogelijke kwaliteit van leven voor de bewoners.

Denk je dat je bij deze groep past, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Adres

Pianolaan 3-5
2201 ZL
Noordwijk

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op