Adres en contact
Pianolaan 9
2201 ZL Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Pianolaan 9
Begeleid wonen in Noordwijk

Wonen

Wonen in een prettige sfeer in een van de gezelligste straten van het woonzorgpark? Op Pianolaan wordt 24 uur per dag begeleiding geboden aan jongvolwassen mannen en vrouwen met een verstandelijke beperking en soms ook autisme.

In het kort

Op Pianolaan 9 bieden we een warm thuis aan jongeren en jongvolwassenen met een lichte verstandelijke beperking. Onze focus ligt op het implementeren van de Triple C behandelmethodiek, die centraal staat in onze zorgaanpak. Met Triple C streven we ernaar om jou als bewoner zoveel mogelijk een gewoon en zelfstandig leven te laten leiden.

Bij 's Heeren Loo geloven we sterk in de kracht van individuele ondersteuning. We willen jouw eigen competenties en talenten benutten en versterken. Onze professionele begeleiders, ook wel coaches genoemd, staan altijd voor je klaar om je te ondersteunen bij het stellen van persoonlijke doelen en het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden.

Bij ons is het belangrijk dat jij je thuis voelt en dat je kunt genieten van een gevoel van vrijheid en autonomie. Samen creëren we een positieve en inclusieve omgeving waarin je jezelf kunt zijn en jezelf kunt ontwikkelen op jouw eigen tempo en manier. We streven ernaar om je te helpen bij het nemen van eigen beslissingen en het vergroten van je zelfredzaamheid, zodat je volwaardig kunt deelnemen aan de maatschappij en het leven kunt leiden dat jij wenst.

Je eigen voorzieningen

Het gebouw is een wat ouder huis. Qua bouw is het gericht op mobiele mensen. Er is geen lift in huis. Op Pianolaan 9 is plek voor  zeven bewoners, zowel mannen als vrouwen. Als bewoner heb je je eigen slaapkamer. Alle slaapkamers hebben een eigen douche en toilet. De woningen hebben een gezellige woonkamer met open keuken. 

Begeleiding bij een lichte/matige verstandelijke beperking

Op Pianolaan 7/9 wonen 14 jongeren/jongvolwassen met een lichte of matige verstandelijke beperking. Er komt op deze woning ook moeilijk verstaanbaar gedrag voor.

Omgeving

Woonzorgpark Willem van den Bergh, gelegen in Noordwijk, biedt een thuis aan mensen met een beperking en is onderdeel van ’s Heeren Loo.

Op het park bevinden zich diverse woningen en dagbestedingslocaties en daarnaast een grote diversiteit aan voorzieningen. Onder andere een restaurant, supermarkt, polikliniek en medische diensten zoals tandarts, fysiotherapie en logopedie. Er is een binnen- en buitenzwembad. Aan de westkant bevindt zich de duinzone met een manege, een speeltuin en een kinderboerderij.

Het groene park is ruim opgezet. Er is voldoende ruimte om te leven, werken en ontspannen. Er zijn diverse mogelijkheden voor dagbesteding, zoals werken in de supermarkt, het restaurant of bij dagbestedingslocaties zoals moestuin Villa Tomata.

Op loopafstand van het park ligt het strand van Noordwijk, bereikbaar via 'de trap van Rinus' die het park met de duinen verbindt.

Het park is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Een bushalte bij de ingang van het park biedt een directe verbinding naar station Leiden.

In de duinzone richting het strand bevinden zich extra faciliteiten zoals een paardenmanege, een hondenopvang en een speeltuin. Hier kunnen bezoekers sporten, wandelen en genieten van de natuur. Het park biedt verschillende recreatiemogelijkheden, zoals het buitenbad dat in de zomer geopend is, een footgolf baan en het snoezeltheater Droomdal. Voor cliënten die niet naar een dagbestedingslocatie kunnen gaan, wordt dagbesteding op de woning verzorgd. Het woonzorgpark Willem van den Bergh biedt zo een breed scala aan activiteiten en voorzieningen voor bewoners en bezoekers.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op