Adres en contact
Pieter Bieremastraat 5
9901 EA Appingedam
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in een groepswoning in Appingedam
Pieter Bieremastraat 5

Wonen

“Een boerderijdier met een... P” zeg je. “Paard!” roept je huisgenoot Peter enthousiast. Shit, je bent te laat. En ja hoor, hij mag het kaartje hebben. “Jij hebt er al vijf!”, beteuterd kijk je naar je stapel van drie kaarten. Jullie spelen met zijn drieën Pim-Pam-Pet, Sanne, Peter en jij. Het is je favoriete spelletje, maar je wilt wél graag winnen! Sanne heeft vier kaarten. Nu draait Sanne aan de schijf, dus mag jij of Peter het zeggen. Het groene schijfje gaat inmiddels steeds langzamer en komt stil te staan. Een S. Spannend, wat zou de vraag zijn? “Noem een land met een S!”, ja je weet het: “Spanje!”, net op tijd, want Peter wilde het ook al bijna gaan zeggen. Een tijdje later heb je een kleine voorsprong op hem, maar hij loopt weer op je in. Dan staat het weer gelijk tussen jullie. En nu is er nog maar 1 kaartje over! De laatste vraag… Wie van jullie zou gaan winnen...?

In het kort

De Pieter Bieremastraat is een vrijstaande woning in een normale woonwijk in Appingedam. Je woont hier met vijf anderen met een lichte verstandelijke beperking, die net als jij overdag naar de dagbesteding gaan. Als je weer thuis bent, is de begeleiding altijd in de buurt. ‘s Nachts hebben we slaapdiensten dus dan zijn we er ook voor je als het nodig is. Je hebt hier op de Pieter Bieremastraat je eigen studio met keuken én badkamer. Ook hebben jullie een grote gedeelde woonkamer.

De groepswoning

Deze groepswoning is een vrijstaande woning in een woonwijk. Er zijn zes studio’s met elk een eigen wc en douche, en een kitchenette (kleine keuken). Ook is er een ruime gedeelde keuken waar iedereen samen kan koken en eten. In de gezellige woonkamer met een prachtige serre kun je ook lekker koffiedrinken of spelletjes doen.

Goed bereikbaar

Het huis staat op een gunstige plek. Het station (bus en trein) is maar drie minuten lopen. Met de trein ben je in drie kwartier in Groningen. Het centrum met winkels en gezondheidscentrum is tien minuten lopen. Maak er ook eens een wandeling, Appingedam is een prachtig historisch stadje.

Voor wie

We begeleiden op dit moment mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB). De leeftijd varieert van 18 tot en met 30 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op