Adres en contact
Pieter Bieremastraat 75
9901 EA Appingedam
Contact opnemen Direct aanmelden

Pieter Bieremastraat 75*
Pieter Bieremastraat

Zo, de dagbesteding zit er alweer op. Je stapt op de fiets om naar huis te gaan, de wind door je haren. Je hebt trek. Mmm, van die pasta die je zo meteen gaat maken loopt het water je in de mond. De boodschappen heb je gelukkig al in huis, die doe je elke week.

Je steekt de sleutel in het slot, “Hoi!” Je huisgenootje staat voor je neus. “Mag ik mee-eten?” vraagt ze. Natuurlijk mag dat. Zij is nog niet zo goed in koken, dus je helpt haar graag. Dan kun je haar ook wat dingen leren. Samen lopen jullie de trap op naar boven naar jouw appartement.
Even later staan jullie allerlei groenten te snijden voor de pastasaus. Je bakt het gehakt en een uitje in de pan, dat ruikt al meteen lekker! De pasta staat ook te borrelen. Alles onder controle. Als alles klaar is, is het tijd om aan tafel te gaan! “Wat een heerlijke pastasaus zeg!” Je huisgenootje geeft je een compliment. “Dank je wel, jij hebt ook goed geholpen hoor!” En samen smikkelen jullie totdat je helemaal vol zit. Hè hè, even uitbuiken.

In het kort

De Pieter Bieremastraat is een vrijstaande woning in een gewone woonwijk in Appingedam. Het huis ligt dicht bij het centrum, heel handig dus! Je woont hier met twaalf anderen met een lichte verstandelijke beperking, die net als jij overdag naar dagbesteding gaan. Als je weer thuis bent, is de begeleiding altijd in de buurt. ‘s Nachts hebben we slaapdiensten, dus dan zijn we er ook voor je als het nodig is. Je hebt op de Pieter Bieremastraat je eigen studio met keuken(tje).

Hoe is de woning ingedeeld?

Het is een vrijstaande woning in een woonwijk. In totaal zijn er dertien studio’s en appartementen, allemaal met eigen badkamer en toilet. Beneden zijn studio’s met een kitchenette (een klein keukentje) en boven zijn appartementen met een eigen keuken.

Goed bereikbaar

Het huis staat op een gunstige plek. Het station (bus en trein) is maar drie minuten lopen. Met de trein ben je in drie kwartier in Groningen. Het centrum met winkels en gezondheidscentrum is tien minuten lopen. Maak er ook eens een wandeling, Appingedam is een prachtig historisch stadje.

Wie wonen hier begeleid?

Op dit moment wonen hier jonge mensen met een lichte verstandelijke beperking. De leeftijd ligt tussen de 18 en 30 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op