Adres en contact
Pitershof 4
6651 TT Druten
Contact opnemen Direct aanmelden

Pitershof 4
Pitershof

In de ruime gezamenlijke woonkamer voel je de huiselijke sfeer. Het is fijn dat de woonkamer ruim genoeg is voor een rolstoel of als je slechtziend bent. De mooie wandschilderingen maken de woonkamer gezellig. Je kijkt daar samen met je medebewoners naar de televisie of geniet van muziek. Of misschien krijg je wel visite. Die is altijd welkom.

In het kort

In de 4 woningen van Pitershof 2-4-6-8 wonen volwassenen en senioren met een (zeer ernstige) verstandelijke beperking of een ernstige meervoudige beperking. In elke woning wonen 6 bewoners. Zij ontvangen 24-uursbegeleiding. Alles gaat in een ontspannen sfeer. Of we nu werken of eten en drinken. De begeleiding passen we aan op jouw tempo.

Gebouw

Het gebouw is ruim opgezet en heeft 2 verdiepingen. Er zijn 4 woningen met 6 bewoners. Elke woning heeft een eigen voordeur en tuin of dakterras. Pitershof 2 en 6 liggen op de begane grond en hebben een mooie grote tuin. Pitershof 4 en 8 hebben een groot balkon. Een groot zonnescherm zorgt voor voldoende schaduw in de zomer. Iedereen heeft een eigen zit-slaapkamer met een aangrenzende badkamer. De badkamer deel je met één andere huisgenoot. De grote gemeenschappelijke woonkamer staat in verbinding met een open leefkeuken. De woning heeft 1 grote badkamer met ligbad.

Omgeving

De woningen aan de Pitershof liggen midden in de woonwijk, op locatie Boldershof in Druten. Hier wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. In de buurt zijn werk- en dagbestedingslocaties. Ook is in Druten veel te beleven. Je vindt er onder andere een park, tandarts, dokter, supermarkt en kerk. Ook zijn er clubjes waar je kunt koken, wandelen en cursussen kunt volgen. Verder vind je in de wijk een kinderboerderij, gymzaal en zwembad. In de evenementenhal worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Voor een hapje eten of lekker winkelen, kun je terecht bij restaurants en winkels. Daarnaast ligt de woonwijk aan rivier de Waal. Een prachtige moerasachtige omgeving, waar je heerlijk kunt wandelen.

Begeleiding

In de woning is 24-uursbegeleiding die intensieve hulp en zorg geeft. Samen met jou kijken we naar wat je krachten, talenten en mogelijkheden zijn. Daarbij leggen we de nadruk op wat jij zelf nog kunt. We proberen je dus zoveel mogelijk je eigen regie te laten behouden.

Bereikbaarheid

Het centrum van Druten ligt op 10 minuten loopafstand. Daar zijn bushaltes met bussen naar onder andere naar Nijmegen Centraal en het busstation van Druten. Op en rond de wijk zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Voor wie

De woningen zijn geschikt voor volwassenen en senioren met een (zeer ernstige) verstandelijke beperking of een ernstige meervoudige beperking. Voor bewoners in een rolstoel en bewoners die slechtziend zijn, zijn deze woningen ook geschikt.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op