Begeleid wonen in Apeldoorn
Pomonalaan 23-25-27

Wonen

De wekker gaat. Opstaan! De zon schijnt al door de gordijnen. Dat belooft een mooie dag te worden. Je loopt op je gemak naar de gezamenlijke woonkamer. Daar zitten je huisgenoten al aan het ontbijt. Je neemt een kopje koffie om wakker te worden en schuift gezellig aan. Eet smakelijk!

In het kort

In de woning aan de Pomonolaan in Apeldoorn wonen mensen met een verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding. De begeleiding richt zich vooral op het stimuleren en activeren van de bewoners. Daarnaast zorgen we voor een veilige en prettige woonplek. We werken met de ondersteuningsmethode Perspectief en CompetentieGericht Werken.

Overdag hebben de bewoners dagbesteding of gaan naar hun werk. Daarnaast doen we regelmatig leuke activiteiten met de groep zoals zwemmen, sporten en dansen.

Adres en contact
Pomonalaan 23-25-26-27
7321 DH Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden

Woning

De woning heeft een grote gezamenlijke woonkamer met keuken. De bewoners delen de 3 badkamers. Daarnaast heeft elke bewoner een eigen slaapkamer. Verder zijn er nog 2 kantoorruimtes met een slaapplek voor de begeleiding en is er een zolder met een wasmachine en droger. 

Omgeving

De woning staat dicht bij het woonzorgpark Groot Schuylenburg in Apeldoorn. Op het park wonen mensen met een verstandelijke beperking. Je kunt er naar een kinderboerderij en een zwembad. Ook zijn er een winkel, restaurant, tandarts, huisarts en fysiotherapeut.

Dichtbij de woning zijn bushaltes. De Aldi is om de hoek. Binnen 5 minuten fietsen sta je in het centrum of op het station van Apeldoorn.

Dagje uit
Leuke dagjes uit in Apeldoorn zijn de Apenheul of de Veluwe. Lekker wandelen, fietsen of aapjes kijken. Ook het centrum van Apeldoorn is een bezoekje waard. Hier zijn leuke winkeltjes, cafetaria’s en restaurants. 

Voor wie?

De woning is voor mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Hun leeftijd ligt tussen de 35 en 80 jaar. Er is plek voor 10 bewoners.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op