Adres en contact
Populierenstraat 8
6657 BP Boven-Leeuwen
Contact opnemen Direct aanmelden

Woonboerderij voor jongeren en jongvolwassenen in Boven-Leeuwen
Populierenstraat 8

Wonen

Wonen in een omgebouwde boerderij, dat vind jij fantastisch! Als je 's morgens opstaat, ontbijt je samen met je groepsgenoten onder een rieten dak. Rond 9 uur word je opgehaald en ga je naar school of naar een dagbestedingsplek. Als jullie 's avonds met elkaar hebben gegeten, vermaak jij je in een van de ruime woonkamers door een spelletje te spelen, film te kijken of muziek te luisteren. Ook vind je het heerlijk om buiten in de mooie tuinen te zijn. En soms ga je lekker naar de sportclub.

In het kort

In deze woonboerderij wonen jongeren en jongvolwassenen met een verstandelijke beperking.  De begeleiding is 24 uur per dag aanwezig. Samen met de groepsleiding en mensen die belangrijk voor je zijn, kijken hoe we jouw leven zo prettig mogelijk kunnen maken. Uiteraard gebeurt dit in een fijne en huiselijke sfeer.

Gebouw 

Populierenstraat 8 is een ruim opgezette woonboerderij. Alle 9 bewoners hebben de luxe van een eigen ruime slaapkamer. Eén daarvan heeft zelfs een eigen badkamer. Verder zijn er 3 gedeelde badkamers en 4 toiletten. Op je eigen kamer, in de gezamenlijke woonkamer of keuken is altijd ruimte om even tot rust te komen. Rondom de woning liggen 2 grote tuinen om heerlijk in te ontspannen. Als je wil, kun je een internet-, telefoon- en televisie-aansluiting nemen op jouw eigen kamer. Die aansluiting moet je zelf betalen.

Omgeving 

De woning staat in een rustige woonwijk in Boven-Leeuwen. In de omgeving zijn parken waar je kunt wandelen en spelen. In het dorp zijn enkele kleine voorzieningen. Voor de overige voorzieningen kun je terecht in Druten en Beneden-Leeuwen. 

Begeleiding 

De begeleiding op de Populierenstraat gebruikt de methodiek Op Eigen Benen. Deze methodiek helpt de bewoners in hun kracht te zetten en zich op een veilige manier te ontwikkelen. Het team werkt daarbij samen met een gedragsdeskundige en zo nodig met bijvoorbeeld de logopedist of diëtist. We betrekken de mensen die belangrijk zijn voor de bewoners bij zaken uit het dagelijks leven.

Bereikbaarheid

De woning is goed te bereiken met de auto en fiets. Een bushalte ligt op 10 minuten loopafstand. 

Voor wie

Op de woonboerderij wonen jongeren en jongvolwassenen met uiteenlopende verstandelijke beperkingen. Sommige cliënten hebben hechtingsproblematiek, anderen autisme of het syndroom van Down. Ook komen visuele beperkingen voor.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op