Adres en contact
Proosdijweg 37
6714 AK Ede
Contact opnemen Direct aanmelden

Publieksboerderij De Proosdij
Proosdijweg 37

Werk of dagbesteding Vrije tijd

Je wandelt met je vriendin naar de publieksboerderij. Sindskort hebben jullie verkering. Wat jullie vooral gemeen hebben is jullie liefde voor dieren. Jullie zijn pas drie weken samen, maar publieksboerderij de Proosdij is nu al jullie favoriete plekje! Hand in hand loop je langs de dieren, en samen aaien jullie de geiten en knuffelen met de konijnen. Hier kun je intens van genieten. Ook ga je even langs je broer, die hier zijn mooie houtproducten verkoopt. En na afloop drink je een kopje koffie samen. Een mooie afsluiting van een romantisch dagje uit!

In het kort

Pony’s aaien, een kopje koffie drinken, of een mooi houtproduct kopen van cliënten van ‘s Heeren Loo: je bent van harte welkom bij Publieksboerderij De Proosdij in Ede. Hier zijn heel veel dieren die je kunt bekijken en natuurlijk aaien. Ook kun je bij ons meedoen met diverse activiteiten en handgemaakte producten kopen. De Proosdij heeft ook een Theehuis. "Schenkerij de Proosdij". Hier kun je genieten van een kopje koffie of thee. Voor de kinderen is er natuurlijk limonade.

Het werk op de boerderij

Dagelijks zorgen mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking, hun begeleiders en vrijwilligers voor de dieren op de publieksboerderij. We hebben onder andere pony's, schapen, geiten, kippen, pauwen en konijnen. En in de toekomst zullen nog meer dieren hun thuis vinden bij De Proosdij. 

Heb jij een verstandelijke en/of andere beperking en zie jij werken met de dieren bij De Proosdij wel zitten? Neem dan contact op!

Houtproducten van cliënten van ‘s Heeren Loo

Een mooi houtproduct kopen dat is gemaakt door cliënten van ‘s Heeren Loo? Op de houtgroep maakt een aantal mensen diverse creatieve en houtproducten. Deze zijn te koop in het winkeltje van de publieksboerderij. Daar kun je ook terecht voor verse eieren.

Open dag en kerstmarkt

Jaarlijks organiseren de medewerkers van De Proosdij diverse activiteiten. Zo zijn er met Pasen activiteiten voor kinderen en organiseren wij elk jaar een open dag in juni. Tijdens deze open dag zijn er veel gezellige kraampjes waar zowel cliënten van 's Heeren Loo als winkeliers uit Ede hun producten verkopen. Rond kerst bent u welkom op de kerstmarkt.

Openingstijden

Elke dag van 09:00 tot 16:30 uur is de publieksboerderij open, ook in weekenden en vakanties.

De Proosdij is rolstoeltoegankelijk.

Adres en contact

Proosdijweg 37
6714 AK Ede
Boerderij 088 037 31 36
Schenkerij 088 037 31 35
Houtgroep 06 10 21 37 61
kinderboerderij.proosdij@sheerenloo.nl
 

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op