Adres en contact
Ray Connifpad 11
3543 GS Utrecht
Contact opnemen Direct aanmelden

Ray Connifpad 11A
appartementen 31-53

Begeleiding Wonen

Woon je nog thuis of woon je op een woongroep? En wil je in een appartement gaan wonen? Maar kun je nog niet helemaal zelfstandig wonen door je matige tot licht verstandelijke beperking? Dan is begeleid zelfstandig wonen op de 2e en 3e verdieping op het Ray Connifpad misschien iets voor jou.

Op de begane grond en 1e verdieping wonen 12 mensen met een verstandelijke beperking die meer nabijheid, samendoen en hulp nodig hebben van de begeleiding.

Wil je meer weten of een keer komen kijken? Neem dan contact op met ons Landelijk Klantcontact via 0800 - 355 55 55. Of klik op direct aanmelden rechtsboven op deze pagina in. Wij helpen je graag!

In het kort

Op het Ray Connifpad 31-53 wonen volwassenen vanaf 23 jaar met een matige tot licht verstandelijke beperking in een fijne nieuwe woonwijk in Utrecht Leidsche Rijn. Zij wonen hier zo zelfstandig mogelijk met begeleiding die op afspraak aanwezig is. In de nacht is er een slaapwacht.

Zo kun je wonen

De 12 appartementen voor volwassenen vanaf 23 jaar liggen op 2e en 3e verdieping. Ze zijn ongeveer 45m2 en hebben een keuken, badkamer en slaapkamer. Een aantal woningen heeft zelfs een balkon. Je appartement is overzichtelijk zodat je het gemakkelijk kunt schoonhouden. Je kunt je appartement inrichten met je eigen spullen. Zo voelt het direct als thuis en kun je doen wat jij het allerleukst vindt.
Als je wil, kun je een internet-, telefoon- en televisie-aansluiting nemen in jouw eigen appartement. Die aansluiting moet je zelf betalen. 

In je appartement kun je je eigen vrienden en familie te ontvangen. Ook kun je er zelf op uit trekken. In de gezamenlijke woonkamer met keuken ontmoet je je huisgenoten en kunnen jullie samen activiteiten ondernemen.  We koken en eten er samen met wie dat nodig heeft of nog niet zelfstandig kan. Natuurlijk kun je ook een huisgenoot uitnodigen in jouw appartement. Het ruime dakterras op de eerste verdieping deel je met alle bewoners van de begane grond, 2e en 3e verdieping.

De omgeving

Het Ray Connifpad ligt in de wijk Terwijde. Het huis staat in een rustige straat waar je alleen mag lopen of fietsen. In een paar minuten lopen ben je in winkelcentrum Terwijde met een Albert Heijn, Kruidvat, Action, Aldi en een bakker en slager. Hier is ook het treinstation Terwijde, met een directe verbinding richting Utrecht Centraal en Woerden. Leidsche Rijn Centrum is een paar minuten lopen en het ziekenhuis is ook in deze wijk.
In de wijk zijn mogelijkheden om te sporten. Dit laatste kan je ook heerlijk doen in het Maximapark. Dat ligt een paar minuten fietsen vanaf de woning.

Wie wonen er nog meer?

Hier wonen 12 bewoners vanaf 23 jaar oud met een (hoog) matige tot licht verstandelijke beperking. Iedere bewoner krijgt de begeleiding die bij hem of haar past met persoonlijke aandacht. Veel bewoners hebben baat bij structuur en duidelijkheid. De bewoners en begeleiders zorgen samen voor een goede sfeer in huis.

Op de begane grond en 1e verdieping wonen 12 mensen met een verstandelijke beperking die meer nabijheid, samendoen en hulp nodig hebben van de begeleiding.

Heb je interesse?

Is wonen op de Ray Connifpad 11a iets voor jou of ken je iemand voor wie dit een fijne woonplek is? Bel ons dan op: 0800 - 355 55 55. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 09.00 uur tot 17.00 uur. Of vul het formulier hieronder in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op