Adres en contact
Ray Connifpad 11
3543 GS Utrecht
Contact opnemen Direct aanmelden

Ray Connifpad 11A
appartementen 31-53

Begeleiding Wonen

Wil je graag (binnenkort) uit huis gaan of vanuit groepswonen in een appartement gaan wonen? Maar is zelfstandig gaan wonen net een stap te ver door je een matige tot lichte verstandelijke beperking? Dan is begeleid zelfstandig wonen op de 2e en 3e verdieping op het Ray Connifpad mogelijk iets voor jou.
De woningen worden begin 2023 opgeleverd. Er zijn nog appartementen vrij voor nieuwe huisgenoten. 

Wil je meer weten of een keer komen kijken? Neem dan contact op met ons Landelijk Klantcontact via 0800 - 355 55 55. Of klik op direct aanmelden rechtsboven op deze pagina in. Wij helpen je graag!

In het kort

Op het Ray Connifpad 31-53 wonen volwassenen vanaf 23 jaar met een matige tot lichte verstandelijke beperking in een fijne nieuwe woonwijk in Utrecht Leidsche Rijn. Zij wonen hier zo zelfstandig mogelijk met begeleiding die op afspraak aanwezig is. In de nacht is er een slaapwacht.

Zo kun je wonen

Op de 2e en 3e verdieping van dit complex liggen 12 appartementen. Ze zijn ongeveer 45m2 groot en hebben een keuken, badkamer en slaapkamer. De woning is gemakkelijk schoon te houden. Enkele appartementen hebben zelfs een balkon.
Je kunt jouw appartement inrichten met je eigen spullen. Zo voelt het direct als thuis en kun je doen wat jij het allerleukst vindt. Als je wil, kun je een internet-, telefoon- en televisie-aansluiting nemen in jouw eigen appartement. Die aansluiting moet je zelf betalen

In je appartement kun je je vrienden en familie te ontvangen. Ook kun je er zelf op uit trekken. Heb je behoefte aan contact met je huisgenoten? Dan is er de gezamenlijke woonkamer met keuken om gezellig samen te komen. Hier koken en eten we samen met wie dat nodig heeft of nog niet zelfstandig kan. De woonkamer is er ook voor andere gezamenlijke activiteiten. Natuurlijk kun je een medebewoner ook gezellig in jouw appartement uitnodigen. Het ruime dakterras op de 1e verdieping deel je met alle bewoners van de begane grond tot en met de derde verdieping.

De omgeving

Het Ray Connifpad ligt in de wijk Terwijde aan een rustige straat. Voor de deur mag je alleen lopen of fietsen. In een paar minuten lopen ben je in winkelcentrum Terwijde. Hier ligt ook het treinstation Terwijde, met een directe verbinding richting Utrecht Centraal en Woerden. Leidsche Rijn Centrum ligt op een paar minuten loopafstand, net als het ziekenhuis.

In de wijk zijn mogelijkheden om te sporten. Dit laatste kan je ook heerlijk doen in het Maximapark. Dat is een paar minuten fietsen vanaf je appartement.

Wie wonen er nog meer?

Op de 2e en 3e verdieping wonen 12 bewoners vanaf 23 jaar oud met een (hoog) matige tot lichte verstandelijke beperking. Naast persoonlijke aandacht, zorgen we voor iedereen voor structuur en duidelijkheid. Samen met je medebewoners en begeleiders lever je bijdrage aan de sfeer in huis.

Op de begane grond en eerste verdieping wonen 12 mensen met een verstandelijke beperking die meer begeleiding en gezamenlijkheid nodig hebben.

Hoe begeleiden we jou?

Onze begeleiding stemmen we af op jouw behoefte. We kijken naar wat jij nodig hebt. Elke bewoner werkt aan zijn of haar eigen doelen om zelfstandiger te worden op meerdere gebieden. Je leert bijvoorbeeld hoe je vriendschappen opbouwt of hoe je met geld om kunt gaan. Dat gaat soms met vallen en opstaan, maar dat is niet erg. Zo gaat leren altijd. Natuurlijk betrekken we de mensen die voor jou belangrijk zijn bij jouw begeleiding.
We vinden het belangrijk dat jij en je huisgenoten het hier naar je zin hebben. Daarom vergaderen we regelmatig met alle bewoners en bespreken we wat er goed gaat en wat beter kan.

Overdag is de begeleiding (op afspraak) aanwezig. 's Nachts heeft een begeleider slaapdienst. Deze begeleider komt uit een van de twee teams in het gebouw.

Daginvulling

Overdag gaan alle bewoners naar hun eigen werk en/of dagbesteding. Heb je al werk of dagbesteding in de buurt? Dan kun je daarnaartoe. Zoek je nog werk of dagbesteding? Dan kijken we graag met jou wat bij je past en wat jij leuk vindt om te doen.

Wlz-indicatie

Om op het Ray Connifpad te kunnen wonen heb je een Wlz-indicatie VG 3, 4 of 6 nodig.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op