Adres en contact
Duinwetering 105
Noordwijk
Contact opnemen reuringnoordwijk.nl

Voorziening Reuring in Noordwijk
Duinwetering 105

Vrije tijd Werk of dagbesteding

Een middagje sporten of gewoon een bakje koffie doen. Of toch die kookworkshop? Het kan allemaal. Bij Reuring is iedereen welkom. Voor gezelligheid en leuke activiteiten ben je bij ons aan het juiste adres!

In het kort

Aan de Duinwetering in Noordwijk is voorziening Reuring gevestigd. Reuring is er voor mensen met een hulpvraag. We hebben een luisterend oor en we zorgen voor een veilige plek vol gezelligheid. Elke week doen wij leuke activiteiten waarbij iedereen welkom is, jong en oud.

Over Reuring

Wekelijks staan er leuke activiteiten op de planning. Zo is er elke dinsdag een kookworkshop en de mogelijkheid om een hapje te eten. De donderdag staat in het teken van een leuke activiteit. Kom lekker bingo-en of sluit aan bij een creatieve workshop. Op vrijdag kan je bij ons sporten, gezellig met elkaar en op je eigen tempo.

Kijk voor de agenda en meer informatie op de website van Reuring

Omgeving

Reuring is gevestigd in Noordwijk, op loopafstand van het centrum en het strand. Vanaf woonzorgpark Willem van den Bergh is het ongeveer 10 minuten fietsen. Er zijn veel voorzieningen in de buurt zoals winkels, cafetaria’s en restaurants. Ook vind je bushaltes om de hoek. 

Voor wie?

Bij Reuring is iedereen welkom, jong en oud. Wil je graag je verhaal kwijt of heb je zin in gezelligheid? Kom langs!

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op