Adres en contact
Rijnstraat 20
2223 EE Katwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Rijnstraat 20
Rijnstraat 20

Wonen

Je begint de dag vandaag met je huisgenoten in de tuin. Samen luisteren jullie naar het fluiten van de vogels. Ondertussen drinken jullie koffie en eten een broodje. Daarna is het tijd om naar de dagbesteding te gaan. Met je favoriete huisgenoot ga je naar het keramiekatelier van Paspartoe. Jullie maken eindelijk het project af waar jullie al tijden mee bezig zijn. Goed gedaan, jij kunt vandaag trots zijn op jezelf!

In het kort

Deze gezellige en huiselijk ingerichte woning is het thuis van een groep mensen met een matige verstandelijke beperking. Hun leeftijd varieert van 20 tot 80 jaar. Bij de begeleiding vergroten we hun zelfredzaamheid. We zorgen dat ze zoveel mogelijk leren. Ook helpen we hen deel te nemen aan de maatschappij. Er is hier begeleiding in de ochtend, in de middagen en avond en ’s nachts is er een slaapwacht.


De woning

Dit vrijstaande huis is de voormalige pastorie van een aangrenzende kerk. Het gebouw heeft twee verdiepingen. Op de begane grond is een gezellige zitkamer met open keuken. Verder vind je er een gedeelde badkamer met wc, een aparte wc en twee slaapkamers. De begane grond is rolstoelvriendelijk.

Op de eerste verdieping bevinden zich een gedeelde badkamer, een wc en vier slaapkamers. Op de tweede verdieping zijn de slaapwachtkamer, een washok, een doucheruimte, een wc en een medicijnhok. Alle slaapkamers zijn voorzien van een keukenblok.

Buiten vind je een tuin met houten schuur.

In de buurt

De groepswoning staat in de dorpskern van Katwijk aan de Rijn. In de buurt vind je onder andere een huisarts, apotheek, supermarkt en restaurants. De bewoners gaan regelmatig bij de slagerij verderop in de straat langs voor een boodschap of een praatje.

De bussen naar Leiden en Noordwijk stoppen in de straat. De bussen naar Haarlem en Den Haag stoppen op vijf minuten loopafstand.

Het strand

Met het openbaar vervoer ben je in een kwartiertje op het strand. Wandel lekker over de boulevard of neem een duik!

Activiteiten

De bewoners doen vaak mee aan activiteiten die door Sport en Recreatie Katwijk worden georganiseerd. Voorbeelden zijn een knutselclub of danslessen. Verder hebben de bewoners hun persoonlijke hobby’s, zoals muziek luisteren, fietsen en computeren. 

In Katwijk vind je verschillende dagbestedingslocaties, waaronder creatief atelier Paspartoe.

Wie wonen hier begeleid?

Op deze groepswoning wonen volwassenen en senioren met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Er zijn onderlinge verschillen in leeftijd, gedrag, mate van zelfstandigheid en psychische problematiek. We maken gebruik van de behandelmethode INVRA/Op Eigen Benen, waarmee we de zelfstandigheid van de bewoners vergroten.

Denk jij dat je je op deze groep thuis zou voelen? Bij interesse kun je altijd contact opnemen.

Adres

Rijnstraat 20
2223 ED
Katwijk

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op