Adres en contact
Rodeland 12
3853 HC Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Rodeland 12
Rodeland

Onder begeleiding wonen in een prachtig woonzorgpark in Ermelo. Je wordt omgeven door groen. Het prachtige Veluwemeer is dichtbij.

In het kort

In de woningen aan de Rodeland in Ermelo wonen volwassenen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking onder 24-uurs begeleiding. De begeleiding zorgt voor rust, regelmaat en structuur. De meeste bewoners hebben overdag een individueel dagprogramma. Duidelijkheid en voorspelbaarheid zijn hierbij belangrijk.

De woningen

De woningen hebben elk een gemeenschappelijke woonkamer met keuken. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. Ze delen de badkamers. Enkele bewoners hebben een eigen badkamer en keuken. In de meeste woningen zijn ook een kantoor en opbergruimtes.

De woningen hebben een mooie tuin met terrassen, een schommel en een zandbak.

Omgeving

Het woonzorgpark in Ermelo is helemaal ingericht voor mensen met een verstandelijke beperking. Verschillende voorzieningen zoals dagbesteding, de tandarts, huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij. Op het park kun je naar de Klinkboerderij, tuincentrum de Bloemenhof, of naar het restaurant of de kiosk van De Oude School. Wandelaars en fietsers hebben voorrang, dus maak buiten een rondje en geniet van de mooie omgeving. Ook kun je spelen op een veldje, in één van de speeltuinen of lekker bewegen met de toestellen langs het Fit & Fun pad.

Het park ligt aan de rand van Ermelo en dichtbij Harderwijk, aan de rand van de Veluwse bossen. Ermelo heeft veel voorzieningen en is een leuk dorp om te bezoeken. Vanaf het park ben je ook binnen 10 minuten rijden bij strand Horst aan het Veluwemeer. Een bushalte ligt op loopafstand. Daar kun je richting het centrum van Ermelo en het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

De woningen zijn voor volwassenen en ouderen met een matige tot (zeer) ernstige verstandelijke beperking. Veel bewoners hebben daarnaast stemmingswisselingen en/of gedragsproblemen. Nummer 12 is voor bewoners met niet aangeboren hersenletsel.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op