Adres en contact
Rodeland 4
3853 HC Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen op het woonzorgpark in Ermelo
Rodeland 4

Je bent net terug van je werk en wordt fijn ontvangen door een begeleider. Met een kop koffie praten jullie na over je werk. Je hebt vaak veel te vertellen. Wanneer je bent bijgekomen, is het tijd voor een binnen- of buitenactiviteit. Je kunt bijvoorbeeld de eendjes op het woonzorgpark voeren, voetballen, bellenblazen, puzzelen of muziek luisteren. Daarna zorg je er met de begeleiding en medewerkers voor dat de woning netjes opgeruimd is. Daar groei jij elke dag een beetje meer in. Na het avondeten is het tijd om te ontspannen. Je kijkt tevreden terug op een zinvolle dag die jij samen met begeleiding hebt doorlopen.

In het kort

In de woning van Rodeland 4 in Ermelo wonen jongeren van 18 t/m 24 jaar met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Ze hebben daarnaast gedragsproblematiek als gevolg van een hechtingsstoornis, niet goed kunnen communiceren en trauma's. Ze krijgen 24-uurs begeleiding. Daarbij zorgen de begeleiders voor rust, regelmaat en structuur. De meeste bewoners hebben overdag een individueel dagprogramma, bijvoorbeeld met dagbesteding. Duidelijkheid en voorspelbaarheid zijn hierbij belangrijk.

De woning

De woning heeft een gemeenschappelijke woonkamer met een keuken en een badkamer die ze delen. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. Voor de woning hebben wij een groot grasveld, waar wij graag picknicken en spelletjes doen. De bewoners zijn met het warme weer graag buiten. Dan eten we bijvoorbeeld aan de picknickbankjes.

De omgeving

Rodeland 4 is een woning op het woonzorgpark in Ermelo van ’s Heeren Loo. Dit park is helemaal ingericht voor mensen met een verstandelijke beperking. Verschillende voorzieningen, zoals dagbesteding, de tandarts, huisarts en fysiotherapeut, zijn dichtbij. Op het park kun je naar de Klinkboerderij, tuincentrum de Bloemenhof, of naar het restaurant of de kiosk van De Oude School. Wandelaars en fietsers hebben voorrang, dus maak buiten een rondje en geniet van de mooie omgeving. Ook kun je spelen op een veldje, in één van de speeltuinen of lekker bewegen met de toestellen langs het Fit & Fun pad.

Het park ligt aan de rand van Ermelo en dichtbij Harderwijk, aan de rand van de Veluwse bossen. Ermelo heeft veel voorzieningen en is een leuk dorp om te bezoeken. Vanaf het park ben je ook binnen 10 minuten rijden bij strand Horst aan het Veluwemeer. Een bushalte ligt op loopafstand. Daar kun je richting het centrum van Ermelo en het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

Op Rodeland 4 wonen jongeren van 18 t/m 24 jaar met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Ze hebben gedragsproblematiek als gevolg van een hechtingsstoornis, niet goed kunnen communiceren en trauma's. Ze hebben een ZZP7-indicatie.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op