Begeleid wonen op het woonzorgpark in Ermelo
Rodeland 4-6-8-10-12

Wonen

Onder begeleiding wonen in een prachtig woonzorgpark in Ermelo. Je wordt omgeven door groen. Het prachtige Veluwemeer is dichtbij.

In het kort

In de woningen aan de Rodeland in Ermelo wonen volwassenen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking onder 24-uurs begeleiding. De begeleiding zorgt voor rust, regelmaat en structuur. De meeste bewoners hebben overdag een individueel dagprogramma. Duidelijkheid en voorspelbaarheid zijn hierbij belangrijk.

Adres en contact
Rodeland 4-6-8-10-12
3853 HC Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

De woningen 

De woningen hebben elk een gemeenschappelijke woonkamer met keuken. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. Ze delen de badkamers. Enkele bewoners hebben een eigen badkamer en keuken. In de meeste woningen zijn ook een kantoor en opbergruimtes.

De woningen hebben een mooie tuin met terrassen, een schommel en een zandbak. 

Omgeving

De woning staat op het woonzorgpark in Ermelo. In dit woonzorgpark wonen meer mensen met een verstandelijke beperking. Op loopafstand zijn voorzieningen zoals een supermarkt en cafetaria’s. Ook is er een zwembad, een medische dienst, een kerk, een gymzaal en een kinderboerderij. Het woonzorgpark heeft een groene, rustige uitstraling en is vooral gericht op voetgangers en fietsers.

Het park ligt in Ermelo, dichtbij Harderwijk. Ermelo heeft veel voorzieningen en is een leuke stad om te bezoeken. Daarnaast ligt Ermelo aan de rand van de Veluwse bossen en ben je vanaf het park binnen 10 minuten rijden bij strand Horst.

Het openbaar vervoer is uitstekend. Vanaf het park kun je lopend naar een busstation met bussen naar het centrum van Ermelo. Daar is ook het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

De woningen zijn voor volwassenen en ouderen met een matige tot (zeer) ernstige verstandelijke beperking. Veel bewoners hebben daarnaast stemmingswisselingen en/of gedragsproblemen. Nummer 12 is voor bewoners met niet aangeboren hersenletsel.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op